MMarius Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Salut. Vreau sa-mi cumpar niste rame noi de ochelari (pentru ca pe astea le-am rupt...) Vreau ceva "misto". Stiti cumva site-uri romanesti care vand si care sunt de incredere? Sau puteti sa-mi recomandati ceva din Timisoara? As vrea ceva de genul ori ceva mai geek. Edit 1: Site-ul asta, e de incredere oare? Edited January 8, 2015 by Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Are o prietena ca alea din primul exemplu. Depinde și de buget. De ce nu mergi la un magazin din asta ca sa vezi pe viu cum arata? Uneori, marfa din pozele de pe net nu e identica cu cea care ajunge la tine... Via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Interesează-te de lentile de contact, eu port ochelari de aproape 2 ani și îți zic ca m-am scârbit de ei, nu-i mai suport.. Îs incomozi, nu-s practici, ce drecu.. Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Lentile de contact lunare. Le schimb exact cum zice... Lunar. Dorm cu ele, beau cu ele, înot cu ele. Biofinity. Nu recomand ochelari nici la dușmani. Și vă asigur că nu există "nu suport" lentilele. Oricum, îți oferă avantajul de a purta o mască de schi, ochelari de soare, mască de scuba... Dacă vrei musai ochelari. NUMAI în magazin fizic. Argumentul: vezi exact ce față ai... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Sebi and MMarius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted January 10, 2015 Author Report Share Posted January 10, 2015 (edited) @ DTTR, cat timp poti purta o pereche de lentile Biofinity? 1 pereche = 1 luna? sau? De ex aici (in pachet) sunt 3 perechi (6 lentile). Astea eu trebuie sa le inlocuiesc in fiecare saptamana cu cealalta pereche sau in fiecare luna o pereche? NU sunt informat in legatura cu lentilele si NU am chef sa dau search pe Google cand stiu ca tu ma poti lamuri mai bine. Edited January 10, 2015 by Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Pun lentila pe ochi în 1 ianuarie, o dau jos când... Îmi aduc aminte... De obicei după 4 săptămâni încep să simt că trebuie schimbată. Dar... Mai las că mai merge. Cu 18 lei cumperi si o sticluță de lacrimi artificiale și sigur duci o lună o lentilă în un ochi. Dacă simți discomfort, o scoți, o cureți și o pui la loc. Curățirea se face cu soluții saline dedicate. Deci să recapitulăm, Am pus lentilele în 23.11.2014 și le-am scos în 04.01.2015. O dată la 3 luni fac o pauză și port cam o săptămână ochelari. Mâine îmi pun iarăși lentilele... Că a fost nasol pe frigul ăsta cu ochelari și lentile aburite. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Cat e un set de lentile? Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Nu e relevant. Sunt și mai scumpe și mai ieftine. Ca telefoanele. @Adrian vezi că în pachetul respectiv sunt 3 lentile. Lentilele nu vin în perechi deoarece sunt foarte puțini oameni cu dioptrii similare la ambii ochi. Comenzile se fac pentu ochiul drept și pentu ochiul stâng. Sent from my LG-V500 using Tapatalk MMarius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 (edited) Si eu voiam sa-mi pun lentile , insa parintii spun ca imi poate intra praf in la ele , ca stau sa le dau jos cand dorm, dar se pare ca nu e asa .O sa ma interesez si eu , poate-i conving pe ai mei ... Multam DTTR. Edited January 11, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Lols! Alea erau lentilele din 1995. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts