Clicky

Jump to content
dav7co

Service Orange garantie

Recommended Posts

Stie cineva daca cei de la Orange ofera clientilor abonati I maginea Rom originala facuta cu MTK Droid. Eu de fapt as avea nevoie doar de fisierul preloader.bin cred. Am un Alcatel Pop C3 4033x si pe internet nu am gasit decat 4033a si 4033d. cu imaginea de la 4033a telefonul e ca si mort si apoi daca pun imaginea de la 4033d e pe jumatate reparat. Porneste , se vede logo-ul Pop C3 apoi sunetul si mascota android insa nu se incarca mai departe sistemul de operare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok , am si eu o nelamurire.

Am tableta in garantie orange de pe 10.06.2015 , au trecut 12 zile. La 14 zile pot cere inlocuirea sau contravaloarea device-ului? Pe garantie scrie ca contravaloarea tabletei e de 300-350 lei (in 2 ani , cu tot cu abonament am dat 2400).

Deci , cum e ? Mi-o schimba cu una noua? Pot face cerere dupa 14 zile?

14 zile lucratoare sau 14 zile normal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ok , am luat-o , mi-au pus si stock-ul orange ca umblasem in ea , am schimbat zeci de romuri si nu mai gaseam stock orange si am pus de vodafone :)).

 

Voi stiati ca cei de la orange si vodafone sunt "in conflict"? Le-am dat numar de vodafone sa ma sune cand e gata reparatia si mi-a spus baiatul ala ca nu mai au voie sa sune pe numere de la vodafone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use