Innoxius 22,349 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) In timp ce unii se lupta sa vanda cat mai multe telefoane sau tablete, altii s-au gandit cu ce sa inlocuim "radio-cas"-ul din masina. http://www.parrot.com/asteroid [media=] [/media] Edited June 14, 2012 by Innoxius Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Am vazut in actiune intr-o masina exact acest device. Sunt dezamagit de hardware-ul ce l-am gasit. Am incercat sa instalez o aplicatie de navigare cunoscuta in lumea Android si mi-a spus ca nu exista loc suficient, chiar si dupa ce am dezinstalat cateva aplicatii preinstalate. Ma intreb cata memorie interna si RAM are, ca nu am gasit intre specificatii! Daca va asteptati sa functioneze ca un telefon sau o tableta, veti fi dezamagiti. Ce mi-a placut e partea de sincronizare cu telefonul si conectivitatea Bluetooth, SD si USB pe care le ofera. De asemenea calitatea redarii sunetului. Concluzie: se poate mult mai bine, nu cumparati! Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Am citit pe undeva, nu mai stiu unde, ca s-a adaptat o varianta de Navigon care sa poata fi folosita. Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Problema e ca e nevoie si de un modul GPS extern, conectat prin USB la device, pentru ca nu are asa integrat in hardware. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Daca ar avea mai multe porturi usb, nu ar fi o problema. Oricum, prefer o tableta pe masina, insa nu am gasit una potrivita pana acum. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 (edited) @Erwin Dar are GPS. Magaoaia aia neagra e antena gps. Spune la un moment dat ca e inclusa in pachet. Si se si vede pe Google Maps cum face pozitionarea Edited June 14, 2012 by Innoxius Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts