Clicky

Jump to content

Campanie Orange cu smartphone-uri HTC


Recommended Posts

Orange, numărul unu pe piața locală de telefonie mobilă, a lansat o campanie prin care va comercializa în această lună la prețuri mai mici smartphone-urile HTC One S și HTC Desire C.

Smartphone-ul HTC One S poate fi achiziționat la prețuri începând cu 69 euro. Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 și opțiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat și download la viteze de până la 7,2 Mbps pentru primul GB de date transferat. HTC One S dispune de un ecran de 4,3 inchi. Telefonul are o cameră de 8 MP.

HTC Desire C este un telefon compact cu ecran HVGA de 3,5 inchi. HTC Desire C are integrată interfața HTC Sense 4.0 și sistemul de operare Android 4.0 și oferă acces la aplicații, jocuri, muzică și filme prin intermediul Google Play. Smartphone-ul este disponibil la prețuri începând cu 9 euro, ofertă valabilă cu abonamentul Panteră 21 și My Smartphone 15.

Din luna iunie HTC One X este disponibil la un tarif începând cu 169 de euro, preț valabil cu un abonament nou Panteră 21 pe 2 ani și cu opțiunea My Smartphone 15.

"Piața echipamentelor de conectare mobilă la internet este în plină ascensiune (…) am adus în ofertă, la prețuri competitive, cele mai noi modele de smartphone-uri de la HTC, la prețuri începând de la 9 euro" a declarat Nana Teodorescu, Product Manager la Orange.

Sursa http://www.zf.ro/business-hi-tech/campanie-orange-cu-smartphone-uri-htc-9738754/poze/

Link to post
Share on other sites

One S e varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 3, de generatie mai veche, usor overclock-at la frecventa (1,7 Ghz, fata de 1,5 Ghz cum era setata frecventa pe HTC Sensation XE). Practic e acelasi procesor care a echipat seria Sensation de anul trecut, cu frecvente modificate. Principala problema cu el era ca, datorita procesului de fabricare, disipa destul de multa caldura in functionare si era destul de gurmand (se stie ca o bila neagra pt seria Sensation era capacitatea scazuta a bateriei de a sustine telefonul o zi intreaga, comparativ cu concurenta - Samsung Galaxy S II).

Asta coroborat cu epuizarea stocurilor pentru procesoarele Snapdaragon 4, ma face sa ma gandesc daca nu cumva e o strategie gandita a HTC de a-si promova mai bine HTC One X, in detrimentul One S (se stie deja din review-uri ca Snapdragon 4 e mai eficient in multe privinte, comparativ cu Tegra 3). E cel putin ciudata strategia lor, mai ales ca au lansat One S-ul cu un tip de procesor ce s-a dovedit a fi un succes, iar ulterior sa il echipeze cu un alt procesor, mai slab din punct de vedere al performantelor dar "tunat".

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use