Clicky

Jump to content

Cosmote și Germanos lansează gama completă de telefoane L-Style de la LG


Recommended Posts

Cosmote, numărul trei pe piața locală de telefonie mobilă, și Germanos - cel mai mare retailer telecom din România (companie deținută de Cosmote), au lansat pe piața locală cele trei modele de smartphone-uri din gama L-Style de la LG.

Gama L-Style de la LG cuprinde trei modele de smartphone-uri: LG Optimus L3, LG Optimus L5 și LG Optimus L7.

 

LG Optimus L3 utilizează Android 2.3 (Gingerbread), are un touchscreen TFT de 3.2" inci și o cameră foto de 3MP.

 

LG Optimus L5 are un touchscreen TFT de 4.0" inci, cu o rezoluție de 320X480 pixeli. Dotat cu tehnologia NFC (Near Field Communications), telefonul utilizează sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, care facilitează accesul la cele mai noi aplicații disponibile în Android Market sau la funcții multitasking.Telefonul are o greutate de 120 grame și este prevăzut cu o capacitate de stocare internă de 2GB, care poate fi extinsă până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Durata de convorbire este de până la 600 de minute și în standby până la 600h.

 

LG Optimus L7 are un touchscreen TFT de 4.3" inci și cu o rezoluție de 800X480 pixeli. Telefonul, la fel ca modelul LG Optimus L5, dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications) și folosește Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). LG Optimus L7 are o cameră foto de 5MP cu auto focus și flash LED. Terminalul se conectează la Wi-Fi, USB 2.0 și folosește ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, care poate fi extinsă până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

 

LG Optimus L3 este disponibil la prețul de 1 leu (TVA inclus), LG Optimus L5 la 329 lei (TVA inclus), iar LG Optimus L7 la prețul de 499 lei (TVA inclus), fiecare cu abonamentul Cosmote XXL pe doi ani, care include: 350 de minute naționale și internaționale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 MMS-uri și 2000 apeluri video în rețeaua COSMOTE, 2000 de minute către destinații fixe Romtelecom, precum și 250 MB trafic date, pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus).

Cele trei modele sunt disponibile și fără conectare: LG Optimus L3 la prețul de 599 lei (TVA inclus), LG Optimus L5 la prețul 949 lei (TVA inclus) și LG Optimus L7 la prețul de 1.199 lei (TVA inclus) în toate magazinele Cosmote România și Germanos.

 

Sursa http://www.zf.ro/bus...e-la-lg-9738826

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use