Clicky

Jump to content

Aplicatii Orange pentru Windows Phone


Jibraill

Recommended Posts

Probabil nu, Scootch. Cred ca el vroia sa stie de ce nu exista aplicatiile Orange si pentru WP. Explicatia ar fi ca WP e cel mai neinteresant sistem din punct de vedere al aplicatiilor, dintre sistemele de top.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

Editat titlul sa inteleaga ceilalti. Noi ghicim :P

 

Problema se pune in felul urmator: 3 telefoane Windows Phone in Orange Store versus minim 30 telefoane Android si vreo 7 modele de iPhone, inclina balanta, nu? Windows Phone nu este o platforma foarte dezvoltata, desi ne amagim uneori crezand ca nu stau mai prejos. Lipsa de aplicatii ne face sa ne orientam la singurul sistem operare unde poti face de toate: Roboțelul Verde.

Link to comment
Share on other sites

Raspunsul este: banii. Trebuie platiti dezvoltatori/programatori si aceia costa. Un salar de programator trece de 1500euro (in RO) daca are si ceva experienta. Afara ajunge si la 6 cifre. Nu poti angaja doar 1 singur, ai nevoie de o echipa, un intreg departament. Costa mult si operatorul se uita la cota de piata WP, care e 2.7% (global si 3.4 in USA).

Si asta nu e o problema locala, ci in tot globul, cota piata de WP fiind sub 4%, acesta este un numar infim si programatorii prefera Android sau chiar IOS, de unde isi trag mai multi bani, contractele sunt avantajoase pentru ei.

Odinioara un maimutoi care sarea pe scene spunea:"Developers, developers, developers" Nu zicea rau.

 

Un coleg spunea acum 2 ani ca Microsoft va rupe tot odata cu achizitia lui Nokia, eu i-am spus sec: "taci tu, ii vor ingropa ca pe ceilalti pana acum care le stateau in cale". Ghici care gura sparta avea dreptate. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Stati linistiti, ca nici pentru Vodafone nu exista. Si si ei vand telefoane cu WP.14 modele. E cum spun colegii. Cota de piata. In Romania se vand oficial masini foarte scumpe? Se vand. Gasesti pe stoc piese, macar la dealer, nu zic la fiecare magazin ? Nu. Cota de piata.


Eu as intra din browser (cum faceam pe N9), dar aici nici asta nu pot, ca nu-mi recunoaste parola. Degeaba are operatorul un site mobil practic, daca nu pot intra nici pe ala. Noroc ca am tableta Android :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use