Clicky

Jump to content
Jibraill

Aplicatii Orange pentru Windows Phone

Recommended Posts

Am facut acest topic deoarece am vazut lipsa aplicatiilor Orange pentru telefoanele cu Windows. De ex contul meu, orange film, orange cloud, noua campanie facuta in metroul din Bucuresti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil vrea sa stie daca se pot sterge de pe Windows Phone . De pe android stiu ca se pot sterge si se reinstaleaza singure dupa factory reset .

Edited by Scootch98

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil nu, Scootch. Cred ca el vroia sa stie de ce nu exista aplicatiile Orange si pentru WP. Explicatia ar fi ca WP e cel mai neinteresant sistem din punct de vedere al aplicatiilor, dintre sistemele de top.

 

Sent from my LG G3-D855

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Editat titlul sa inteleaga ceilalti. Noi ghicim :P

 

Problema se pune in felul urmator: 3 telefoane Windows Phone in Orange Store versus minim 30 telefoane Android si vreo 7 modele de iPhone, inclina balanta, nu? Windows Phone nu este o platforma foarte dezvoltata, desi ne amagim uneori crezand ca nu stau mai prejos. Lipsa de aplicatii ne face sa ne orientam la singurul sistem operare unde poti face de toate: Roboțelul Verde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te inteleg ca inca nu este un OS dezvoltat in Romania dar avand in vedere ca au si astfel de telefoane pentru vanzare si unii dintre noi avem abonamente suficient de mari la ei , nu inteleg de ce le este greu sa faca aplicatiile de baza si pentru windows phone

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Raspunsul este: banii. Trebuie platiti dezvoltatori/programatori si aceia costa. Un salar de programator trece de 1500euro (in RO) daca are si ceva experienta. Afara ajunge si la 6 cifre. Nu poti angaja doar 1 singur, ai nevoie de o echipa, un intreg departament. Costa mult si operatorul se uita la cota de piata WP, care e 2.7% (global si 3.4 in USA).

Si asta nu e o problema locala, ci in tot globul, cota piata de WP fiind sub 4%, acesta este un numar infim si programatorii prefera Android sau chiar IOS, de unde isi trag mai multi bani, contractele sunt avantajoase pentru ei.

Odinioara un maimutoi care sarea pe scene spunea:"Developers, developers, developers" Nu zicea rau.

 

Un coleg spunea acum 2 ani ca Microsoft va rupe tot odata cu achizitia lui Nokia, eu i-am spus sec: "taci tu, ii vor ingropa ca pe ceilalti pana acum care le stateau in cale". Ghici care gura sparta avea dreptate. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu înțeleg de ce ai avea nevoie de așa ceva ? Mi se par inutile și bloatware ,bine că la WP mai poți dezinstala din aplicații dar măcar pentru WP e bine că nu sunt tâmpenii oferite de operator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stati linistiti, ca nici pentru Vodafone nu exista. Si si ei vand telefoane cu WP.14 modele. E cum spun colegii. Cota de piata. In Romania se vand oficial masini foarte scumpe? Se vand. Gasesti pe stoc piese, macar la dealer, nu zic la fiecare magazin ? Nu. Cota de piata.


Eu as intra din browser (cum faceam pe N9), dar aici nici asta nu pot, ca nu-mi recunoaste parola. Degeaba are operatorul un site mobil practic, daca nu pot intra nici pe ala. Noroc ca am tableta Android :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use