Clicky

Jump to content

Problema ringtone pe andoid 5.0 Lollipop cu internet oprit


Levy Magyari

Recommended Posts

Ajustat putin titlu sa inteleaga si altii.

 

:welcome:

O simpla poza nu ajuta. Avem nevoie de informatii suplimentare. Ringtone-ul este cumva de pe vreo aplicatie gen Zedge? E posibil ca fisierul care genereaza ringtone-ul sa nu fie pe stocarea telefonului.

O alta intrebare, Ai Android 5.0 oficial? Daca e vreun preview, posibil sa nu fie ceva in regula pe acolo. Oficial nu stiu sa fie inca Lollipop pe Nexus 5.

Link to comment
Share on other sites

Adica te referi la Device Priority Mode? Nu prea vad legatura cu functionalitate ringtone si acces la internet. Ringtone-ul e un fisier mp3 sau alt format (ogg) ce ar trebui activat odata ce un apel s-a efectuat catre tine. Este stocat in /Media/Rintones cu acces la "/" sau root.

Indiferent daca ai mobile data sau nu sau WiFi on. Priority Mode e felul in care primesti notificarile, in mod silentios sau nu.

 

Sa verifice ca in poza daca e sau nu activ acel mod.

Normal-Mode.jpg.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Similar Content

  • By lacsativ
   Okay, pana la sfarsitul lunii am de luat o decizie, si nu sunt singur care s-ar potrivi mai bine nevoilor mele. (Planuiam sa imi ia unul de anul trecut, dar am avut alte prioritati). In primul rand, stiu ca telefoanele Nexus sunt in special dedicate dezvoltatorilor, si cu toate ca sunt nou in ceea ce priveste sistemul de operare Android, nu vreau sa stau departe de rooting, insa in niciun caz la nivelul de dezvoltator, sau enthusiast. Ma intereseaza in special customizarea si multitasking-ul, urmate de web browsing si music player (am vazut ca G2 vine la pachet cu casti, ceea ce e un plus), si in ultima instanta camera de fotografiat. Nu ma dau eu in vant dupa fotografii, dar e buna daca e acolo. Oricare ar fi telefonul, voi cumpara modelul de 16 GB, si daca stie cineva, m-ar interesa cam cat din acei 16Gb poti fi folositi de utilizator. 
   Cam asta ar fi tot. Diferenta de pret este 10 lei, deci nu cred ca se pune =). Pareri? 
 • Who's Online (See full list)

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use