Clicky

Jump to content
Levy Magyari

Problema ringtone pe andoid 5.0 Lollipop cu internet oprit

Recommended Posts

Guest Deio

Ajustat putin titlu sa inteleaga si altii.

 

:welcome:

O simpla poza nu ajuta. Avem nevoie de informatii suplimentare. Ringtone-ul este cumva de pe vreo aplicatie gen Zedge? E posibil ca fisierul care genereaza ringtone-ul sa nu fie pe stocarea telefonului.

O alta intrebare, Ai Android 5.0 oficial? Daca e vreun preview, posibil sa nu fie ceva in regula pe acolo. Oficial nu stiu sa fie inca Lollipop pe Nexus 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Adica te referi la Device Priority Mode? Nu prea vad legatura cu functionalitate ringtone si acces la internet. Ringtone-ul e un fisier mp3 sau alt format (ogg) ce ar trebui activat odata ce un apel s-a efectuat catre tine. Este stocat in /Media/Rintones cu acces la "/" sau root.

Indiferent daca ai mobile data sau nu sau WiFi on. Priority Mode e felul in care primesti notificarile, in mod silentios sau nu.

 

Sa verifice ca in poza daca e sau nu activ acel mod.

Normal-Mode.jpg.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By lacsativ
      Okay, pana la sfarsitul lunii am de luat o decizie, si nu sunt singur care s-ar potrivi mai bine nevoilor mele. (Planuiam sa imi ia unul de anul trecut, dar am avut alte prioritati). In primul rand, stiu ca telefoanele Nexus sunt in special dedicate dezvoltatorilor, si cu toate ca sunt nou in ceea ce priveste sistemul de operare Android, nu vreau sa stau departe de rooting, insa in niciun caz la nivelul de dezvoltator, sau enthusiast. Ma intereseaza in special customizarea si multitasking-ul, urmate de web browsing si music player (am vazut ca G2 vine la pachet cu casti, ceea ce e un plus), si in ultima instanta camera de fotografiat. Nu ma dau eu in vant dupa fotografii, dar e buna daca e acolo. Oricare ar fi telefonul, voi cumpara modelul de 16 GB, si daca stie cineva, m-ar interesa cam cat din acei 16Gb poti fi folositi de utilizator. 
      Cam asta ar fi tot. Diferenta de pret este 10 lei, deci nu cred ca se pune =). Pareri? 
  • Who's Online (See full list)

×

Important Information

Terms of Use