Feri Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Este din nou la reducere. Costa 0.99$ Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Este din nou la reducere. Costa 0.99 $. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip-R Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Pacat ca nu merge pe android 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby22 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Pe Galaxy Gio cu Android 2.3.6 nu merge... defapt nu il vede in Google Play Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Daca nu il vede in Play inseamna ca acel telefon nu este compatibil cu aplicatia/jocul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theprimo Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Cred ca problema cea mai mare e lipsa posibilității de backup , am deja 400 de "run" uri dar trebuie sa imi repar telefonul , cum imi salvez progresul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theprimo Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Jocul e foarte bine realizat . L-am cumparat și îl joc pe onex , din păcate framerateul este slăbuț uneori lucru care creează "frustrare" și nu cred ca e gameplayul dorit de dezvoltator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theprimo Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Astept o reducere precedentul titlu a fost destul de intresant, dar comparativ cu shadowgun , mai putin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theprimo Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Ar fi interesant ... pentru ardeleni și jocul septica e fain și din fericire e în play Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Rootezi telefonul si faci backup cu Titanium Backup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 L-am terminat pe Note II dar are o poveste destul de variata dupa parerea mea (am 12 ani ...).GJ Dev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt311 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pe al meu motorola fire îmi merge angry birds normal/space/rio/season, dar nu îmi merge star wars. DC? Like cui îmi da un răspuns bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt311 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 De o săptămână am instalat joculetul asta si mi-a plăcut mai decât orice alt joc si cu aceasta postarea vreau sa fac o competiție, cine "zboară" mai mult in acest joc. Eu am făcut 3047m, voi ce scor ați făcut? scrieți mai jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzu226 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Am si eu o intrebare pentru tine. Tu, cu cine ai facut limba română? Invață si tu să scrii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt311 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Am scris articolul de pe telefon si are auto-corect si din cauza asta sunt greșelile. Daca ești atât de pasionat de tehnologie "aditzu" încât vizitezi acest site, nu erai atent la conținut ci la ce am vrut sa transmit prin mesaj. Ce-i mai place romanului sa critice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacklamblab Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Blacklamblab este un nou videoclip antreprenor jocuri de producție, situate în Atena, Grecia. În aventurile noastre, cules si stimularea mintea gamer este factorul cheie pentru crearea de jocuri incitante și rapid paced. "Prokopis, Fall", primul nostru titlu, este o distracție mini-joc de acțiune, cu un gameplay rapid, grafica vii și muzică excelentă atmosferice - disponibil pentru Android, iOS, PC & Mac Este visul ... Prokopis "profetic"? Va ... eroul nostru reuși să depășească coliziune datoriei Greciei și în timpul căderii sale eschiva de obstacole în cale lui? Cum ... rapid și flexibil ești? Boost viteza de ... Prokopis la maxim și a pus piatra de mica ta în tragerea țara de criza datoriilor "Prokopis, Fall", este prequel al "Aventurile Prokopis în zona euro", care va fi lansat pe data de 2013. Un joc de puzzle adventurus indie, cu ghicitori ușor de reținut și se mută de acțiune, în cazul în care aveți nevoie pentru a conduce în Prokopis dezvăluind evazioniști elene fiscale ascunse în toate țările europene, aduna datoriile nerevendicate și a le readuce în țara sa! În cadrul călătoriei sale, veți fi calatoresc prin Olanda, Franta, ...................., cu care se confruntă băieți răi, care nu sunt dornici să împărtășească că. Este până la gândirea luminos și ghicitoare rezolvarea să facă acest lucru. Ei bine, poate ajuta, de asemenea, pumni, uneori .... Ești .... până la ea? Descarca "Prokopis cădere" gratuit pentru Android prin Google Play Store Nu uita! Logati-va pentru a avea acces la clasamente. Bucurați-vă de liber Falls J https://play.google....mFsbC5mcmVlIl0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Am facut 6000 si ceva de metri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt311 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Am vazut un video in care un tip facea 12000 de metrii. Dar si 6000 e de remarcat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Update 9251m e facut in 20 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 (edited) @xt311 poate nu suporta configuratia sistemului (telefonului) incearca sa vezi pe play store intrat de pe PC si daca iti spune incompatible atunci nu merita sa incerci Fara referinte la site-uri cu reputatie indoielnica. Daca un joc nu apare ca fiind compatibil, ar fi indicat sa incerci sa contactezi producatorul jocului. Edited March 2, 2013 by Mihai Fara link-uri sau referinte catre site-uri neoficiale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Atentie e gratis pe Samsung Apps! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Poate doar pentru Note2. Pentru S2 costa 1,86 euro. Oricum l-am cumparat de pe Google Play cu 99 de centi Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Este FREE pe Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.r3_row& feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lYS5nYW1lcy5yM19yb3ciXQ... Mi se pare un joc foarte interesant, de nivelul lui NFS Most Wanted sau poate chiar mai ok. Parca are un pic de lag pe S3... Jocul ocupa 1,7GB. Daca l-ati incercat sau il veti incerca sa spuneti ce parere aveti despre el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Eu l-am instalat si mi se pare ok.Nu am simtit deloc lag si e unul dintre putinele jocuri pe care am avut rabdare sa il joc mai mult de 10 min,eu nefiind deloc un adept al jocurilor pe telefon.Recomand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neoloi Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 si eu l-am pus si se misca destul de bine pe s2 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts