Innoxius 21,996 Report post Posted November 17, 2014 Cel puțin două. Da, doua. Share this post Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Report post Posted November 17, 2014 Sa ne luam micii si berea si sa asteptam show-ul. Berea o da Iohannis, micii Ponta "Tu da spritul, lautarii ii aduc eu". 1 LCM reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Report post Posted November 17, 2014 Ultima mea postare despre politica. Mi-a ajuns sa vorbesc despre prostia asta. http://cosminmuntianu.wordpress.com/2014/11/17/am-fost-la-vot-din-respect-pentru-revolutionarii-din-89-atat/ A se observa deja in comentarii ca daca nu sunt pro-Iohannis, sunt mancator de cacat. Multumesc, draga anonimule! " Emil Dragotă 17 hrs · Ma înfioară declarațiile lui Blaga. Iohannis este profesorul, iar directorul pare a fi Blaga si clica lui. Tare îmi este ca am schimbat doar ambalajul." Un sustinator vehement de-al lu' Ghinion. 2 Kali and mesersmith reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
mesersmith 2,738 Report post Posted November 17, 2014 Interesant articolul tău. Te felicit pentru expunerea de idei și pentru răbdarea ta. Mie nici timpul și nici vârsta nu-mi mai permit să am atât de multă răbdare să argumentez. Mă mulțumesc să observ, să mă minunez ca porcul la portocale și să-mi văd de viata mea. Așa cum scriai și tu, postările celor care și-au făcut din promovarea unui candidat sau al altuia un scop în sine, m-au agresat suficient de mult încât dacă nu se vor opri, o să-i șterg definitiv. Personal, nu știu dacă am făcut 2-3 postări politice pe Facebook. Să stai de dimineață până seara și să dezimformezi în mod sistematic, științific aproape, e prea mult pentru mine. Din păcate, o parte dintre români, mai mult sau mai puțin conștienți de repercusiuni, și-au impus voința și au ales un om în spatele căruia se află fosta gașcă a lui Băsescu. Fie doar și pentru atât, și omul asta absolut nepotrivit, nu ar fi trebuit să ia mai mult de 12-15 la sută, cam tot atât cât este bazinul pdl. Spun pdl pentru că electoratul pnl este divizat și bulversat. O să mai discutăm despre ce urmează să se întâmple. Urmează alegeri în PNL-PDL. Mă rog, în marele partid liberal. Încercăm să anticipăm cam cine va candida și cine va fi șeful partidului? Planul începe în mintea mea să prindă contur. PNL-ul va dispărea ca și esență, probabil că rămâne ca și denumire. Blaga și ai lui vor pune mana pe el și-i vor elimina pe liberalii autentici. Sper să nu fie așa, dar mi-e teamă de mai rău. Ne-am luat țara înapoi, dragi români, am luat-o de la Băsescu și am dat-o lui Blaga? Asta e maxim. Mult succes va doresc, vă urează asta unul care contribuie la pib-ul țării ăsteia cu aproape 6 miliarde de lei vechi pe an. De ce are asta importanță? Pentru că în ultimii 5 ani în care am plătit 1 milion de dolari, în baza unor legi emise de Boc, pardon, Băsescu, viața celor care produc plus valoare la bugetul țării ăsteia, a fost îngrozitoare. Pentru cei cărora sumele li se par nerealiste sau exagerate, nu vă sfiiți sa cereți dovezi. Trimis de pe Note 4 SM-N910U 3 LCM, Kali and candrei reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kali 1,393 Report post Posted November 17, 2014 @candrei Felicitări pentru postare! Touche' 😉 Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 candrei reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,026 Report post Posted November 18, 2014 Marele orator le recomandă colegilor din psd să tacă. Curios, după ce îl acuzau permanent pe Iohannis că mai mult tace decât vorbește. 2 LCM and ionel reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted November 18, 2014 16 noiembrie a trecut. Ori schimbam titlul si discutam aici politica, ori inchidem si nu mai discutam politica. Eu votez NU. 1 Saluco reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
DTTR 4,962 Report post Posted November 18, 2014 Eu votez DA. Toate întrebările care conțin "ori" sau "sau" primesc din partea mea un DA categoric. "-Mama, zebra este un animal alb cu dungi negre sau un animal negru cu dungi albe? -Da! " Sent from my LG-V500 using Tapatalk 1 ionel reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted November 18, 2014 Si de la mine. Doar ca eu nu pusesem o intrebare Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted November 18, 2014 Eu cred ca nu mai e necesar sa discutam despre politica, decat peste 5 ani si atunci numai daca intampina diaspora probleme in a vota Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Innoxius and Sebi reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Report post Posted November 18, 2014 De ieri dimineata trebuiea inchis, nu vad rostul politicii pe forum de IT. Sent from my iPlaca using Tapatalk 1 Innoxius reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted November 18, 2014 Chestia e ca dintr-o intrebare nevinovata, care ar fi trebuit sa primeasca doar Da sau Nu, s-a transformat (si s-a prelungit) in discutie. PS Eu nu vad rostul politicii in general Share this post Link to post Share on other sites
Guest Deio Report post Posted November 18, 2014 Innoxius, ai onoarea de a inchide macaroana Share this post Link to post Share on other sites
Feri 8,150 Report post Posted November 18, 2014 Dacă nu are timp îl închid eu.... Ah, am uitat sunt pe telefon, deci onoarea îi rămâne tot lui Sent from my LG G3 Share this post Link to post Share on other sites