Clicky

Jump to content

Nokia lanseaza un flagship cu Android?


Recommended Posts

Stirea asta e cu dedicatie pentru Innoxius! Te tenteaza sa arunci N9 la cos si sa-ti cumperi o varianta cu Android? :D

 

http://www.phonearena.com/news/Nokia-rumored-to-be-planning-a-return-with-a-flagship-Android-device_id62399

Link to comment
Share on other sites

Nu. Adica nu l-as arunca la cos. L-as pune frumos si cu grija in sertar :D

 

In articol e o ineptie: Microsoft nu are drepturi asupra numelui Nokia pe 10 ani. Pe 10 ani sunt drepturi asupra patentelor. Si nu 10 ani e termenul in care Nokia nu are voie sa faca telefoane.

 

Legat de N9 cu Android, nu cred. Pentru ca design-ul N9 a fost dus pe Lumia si s-ar amesteca / incurca. Altceva ce sa preia de la N9 ? Hardware-ul, pe langa ca e vechi, nu e de Android. E prea slab pentru Android. E bun pentru MeeGo, dar nu pentru Android.

 

Si oricum, tot nu l-as lua. N9 is the only one. Nu poti sa ai alt N9, cu alt SO, dupa ce ai avut 3 ani N9 cu MeeGo. Nu eu, cel putin. 

Link to comment
Share on other sites

Cred ca designul e mai putin important. Ideea e daca te-ar tenta un flagship Nokia cu Android veritabil, nu versiune "furculision" si low-range specs. Presupun ca in barca Microsoft puteai sa treci de mult, daca te-ar fi impresionat Nokia cu WP.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Eu as prefera sa existe o colaborare cu jolla sa fie Nokia ceva unic din nou. Sunt sigur ca daca ar fi avut curajul sau puterea la vremea meego sa meargă mai departe ar fi răzbit. Sau cel Putin asta era dorinta mea :)

Link to comment
Share on other sites

Eu, clar nu dau Nokia N9 și Meego Harmattan pe un Nokia cu Android. Am avut în dual-boot Android, dar nu era mare brânză de capul lui. În plus personal Android mi se pare al dracului de stufos. La Meego sunt mult mai organizate setările, totul este logic structurat, astfel ca utilizator să nu-ți pierzi ore pentru a-l face cum vrei tu. Asta îmi place cel mai mult, simplitatea, nu mă interesează tone de chestii care nu știu dacă le voi utiliza vreodată. Și dacă vreau mai mult pot face infinit mai multe lucruri decât pe Android; aici mă refer la linia de comandă, aplicații ce potențează anumite chestii (N9QTweak), etc.

Aș vrea ca Nokia să aleagă Jolla OS, nu Android. Android e doar un sistem de masă, nu are nimic extraordinar, nu are ce scoate în față, cel puțin din punctul meu de vedere.

Link to comment
Share on other sites

Jolla OS e un sistem mort, la fel ca MeeGo. Daca nu-l adopta alti producatori de telefoane, n-are nicio sansa. La fel a murit si BaDa de la Samsung.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Exact, fără suport, fără aplicații, nu se alege nimic de el. exemplu viu Microsoft, care e ditai gigantul cu o grămadă de legături cu tot felul de producători software și hardware și de-abea de-abea a reușit sa câștige niște cota de piață

 

Tendința e sa zici ca vai ce OS bun, dar ce ma fac, dacă nu am aplicație gen Tapatalk pe el, nu tu igo, nu tu Maps, mail calumea, titanium și în cazul meu o grămadă de aplicații de specialitate

Link to comment
Share on other sites

Vom trăi și vom vedea. Chestia este că sunt destul de multe neclarități la mijloc. Soluțiile de navigare Nokia și cele ale Google, celelalte servicii Google; dacă nu mă înșel Nokia X nu aveau Gapps-urile :D, asta din cauza celor de la Microsoft. Bineînțeles că adoptarea Android ar fi mult mai la îndemână decât adaptarea unui întreg sistem de operare la cerințele pieței actuale care ar mai dura ceva timp. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use