Clicky

Jump to content

Critici la adresa WP


Recommended Posts

In afara de cele spun cei de pe acel site, adevarul este ca nimeni nu se prea inghesuie sa produca telefoane puternice cu Windows, ca sa nu isi taie craca de sub picioare. Mai ales Samsung care pierde putin teren cu S5 mai nou, vanzarile sunt sub asteptari. Ceilalti la fel.

Nokia, sub branding Microsoft face, cand devine Microsoft complet, dispare si acel procent mic pe care il detin.

Baza era in Samsung ca sunt uriasi, HTC nu au nici o sansa, iar LG nu cred ca mai vor esecuri.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

La ce ai scris mai sus, prefer un update odata pe an dar bun decat un update major si dupa inca 10 care sa repare bugurile. La partea cu serviciile google, daca vrei servicii google cumpara un android unde ai 30 de aplicatii pentru google , Bing am vazut ca devine din ce in ce mai bun si cu cat mai multi oameni il folosesc cu atat o sa devina mai bun. Partea cu jocurile, multi dintre noi folosesc telefonul pentru jocuri poate 5-10 minute pe zi.

Dupa parerea mea windows phone incepe sa devina din ce in ce mai bun si la partea cu flagshipurile.... Majoritatea producatorilor au probleme cu flagshipurile, nu multi oameni sunt dispusi sa dea 600-700 euro pe un telefon ce in 2 ani o sa devina ceva mid-low end cand mai bine dai 200-300 euro pe un telefon si il poti schimba dupa un an sau dupa 2 cand vrei tu , fara sa te gandesti la banii pierduti pe devalorizare.

Link to comment
Share on other sites

Pe iOS si Android exista serviciile MS. Pe iOS exista serviciile Google. De ce n-ar fi serviciile Google si pe WP ? Doar asa, ca nu vrea Google ? De ce sa-mi iau un Android daca vreau servicii Google ? E ca si cand ai zice "Daca vrei servicii Amazon, ia-ti un Fire Phone" sau "Daca vrei mesagerie BlackBerry, ia-ti un BB". Serviciile ar trebui sa fie universale, nu legate de o platforma.

Link to comment
Share on other sites

Ce varza e Store-ul. La o cautare dupa TripAdvisor:

 

magazin.jpg

 

Aplicatia aia nu are cuvantul nici macar in descriere. Si acum doua zile mai era o aplicatie cu numele si sigla TripAdvisor, facuta de un palestinian, care arata ce poti vizita in Palestina :D

 

Asta In timp ce VLC Beta’s submission to the Windows Phone store gets rejected

 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Nici nu stiu unde sa scriu asta :D

 

Gata. Criticii tile-urilor de pe WP vor trebui sa se ascunda. Sa intre in pamant de rusine. Sa nu mai scoata capul de acolo in veci. Vorba aia, "ciocul mic". De ce ? Incepand cu Windows 10 va exista o modificare majora si deosebita. Atat de majora si deosebita ca nu s-a gandit nimeni la ea. Chiar si Microsoft a avut nevoie de ani sa o inventeze, inoveze si sa o puna in aplicare. Nici nu aveau cum sa o puna de la inceput, de la WP 7. Este prea complexa pentru acea vreme si doar S810 + 4 GB RAM + ecran 4k au putut face posibila implementarea. Despre ce este vorba ?

 

Microsoft employee accidentally reveals Windows 10 double-height live tiles

 

Exact, faianta (sau gresie) cat doua una peste alta, nu una langa alta, cum avem acum. Asta da inventie. Inventie, nu inovatie. Ma gandesc ca la W12 (pentru ca vor sari peste W11, normal) vom avea una in coltul alteia.

 

Si toate astea in timp ce muritorul de rand, ala care cica e stapanul pe motiv ca e clientul, cere si el, cu jumatate de glas, un OTG, o faianta pe 3 coloane, un API mai relaxat.

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

Bai frate, astia se plictisesc rau de tot pe la MS.

Au o aplicatie de recovery pentru telefoane. Initial era facuta de Nokia (normal) si se numea "Lumia Recovery Tool". Acum nici o luna, mare actualizare mare: i-au schimbat numele din "Lumia Recovery Tool" in "Windows Phone Recovery Tool". Azi, alta mare actualizare mare: se schimba numele in "Windows Device Recovery Tool". Oare ii prinde macar Craciunul cu numele neschimbat ? :D

Link to comment
Share on other sites

Au si changelog?

v1.1 - we changed the name to give you the impression we are working on this app

v1.2 - second name change, to see we are comitted into fooling you that we are working on this app

 

 

 

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Nu trece săptămâna fără să se laude cât se dau ei peste cap să le fie bine dezvoltatorilor. Să le fie bine ca să nu le fie rău.

Prima este Flipboard oficială, a doua fake. Uitați-vă jos, la Necesită ce drepturi cer aplicațiile. Ä‚la cu fake-ul mai are câteva, printre care unul cu celebra pisică vorbitoare și ceva cumpărături auto, cu sigla OLX. Toate actualizate ultima dată în aceeași zi, toate de 1 MB, toate versiunea 1.0.0.0 și toate solicitând aceleași drepturi. Și chiar azi s-au lăudat la CES câte tone de aplicații au în Store.

 

wp_ss_20160106_0002.png wp_ss_20160106_0001.png

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 year later...

E bine. E OK. Pentru cine nu stie, Skype e chestia aia pe care a dat Microsoft miliarde. Opt virgula cinci, mai exact. Era record la vremea aia. Deci eu fac SO, eu fac aplicatia. Am dat miliarde si tai macaroana pentru OS-ul cu o generatie mai vechi. Adica nu mai vreau sa recuperez din investitie. Asta probabil pentru ca au facut o chestie serioasa, pentru oameni seriosi (Skype) sa arate ca o chestie copilareasca, pentru oameni care se plictisesc (Snapchat-like) si astea au nevoie de W10M.

 

Skype no longer works for Windows Phone 8.1, time to upgrade, if you can

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use