Clicky

Jump to content

Tabletele cu Windows 8 RT nu sunt pentru oricine


Recommended Posts

nu cred ca Microsoft e in masura sa refuze, avand in vedere unde se afla pe sectorul de Mobile, dar ii problema lor. Ei vor sa vanda propria interfata dar nu stiu cat vor avea de castigat daca sunt restrictivi. Androidul se vinde bine tocmai pentru ca e customizabil la nivel de producator de terminale mobile (Sense, Touchwiz, Motoblur, etc). Is curios cum va fi WP 8 totusi.

Link to post
Share on other sites

Acolo zicea nu doar de customizare ci si de faptul ca HTC nu sunt producatori consacrati si nu vor vinde. Totusi, HTC are o tableta, pe cand Nokia (despre care sunt informatii destul de serioase, cred) lucreaza si va scoate o tableta (sau mai multe) cu W8. Iar experienta Nokia in domeniu este doar un netbook scump si pe care nu stiu cati l-au cumparat.

Link to post
Share on other sites

Microsoft ar face bine sa faciliteze accesul oricarui producator hardware. Daca Huawei vrea sa faca tablete cu Windows 8, ar trebui sa primeasca tot suportul Microsoft. Uita in ce lume traim, cand tabletele cu Android inca se lupta cu iPad-urile. Oare Windows 8 va fi gratuit in prima luna de la lansare? Ar trebui sa aiba un set intreg de asi in maneca si Nokia nu mai e de mult un as.

Link to post
Share on other sites

cu siguranta Nokia nu mai e un as in maneca, de ceva vreme. Iar Microsoft nu va reusi curand sa detroneze Apple si Android pe piata de terminale mobile. Apple vine cu calitate si stabilitate iar Androidul adauga versatilitatea sistemului de operare + tone de aplicatii free. Nu cred ca Windows le va putea aduce pe toate sub sistemul lor de operare. Faptul ca sunt restrictivi in alegerea producatorilor de terminale mobile, nu face decat sa le ingreuneze misiunea.

Link to post
Share on other sites

Microsoft se bazeaza prea mult pe parteneriatul Nokia ... Si WP are stabilitate foarte buna degeaba spui si este foarte bine pus la punct, ia te gandeste ca decand a iesit WP7 Mango nu au reusit pana acum cateva de zile sa scoata un custom ROM pentru generatia a 2a de smartphone-uri cu WP, a fost posibil acest lucru ca cei de la xda au "interceptat" noul update Tango, si astfel au reusit sa scoata custom ROM, si inca nu sunt pentru toate modelele din generatia a-2-a. Aplicatii gasesti zic destule daca ai telefonul unlock... ai acces la toti registrii windows-ului, se cunoaste prea bine problema ca la WP nu se pot pune tonuri de apel mai mari de 29sec sau mai mari de 1mb, sau tonuri de mesaje customizate, insa cu telefonul Unlock am reusit sa pun o melodie intreaga la ton de apel, si tonuri de mesaje. Bineinteles mai au mult de lucrat la capitolul aplicatii, dual-core/quad-core , rezolutii mai mari de 800x480, dar cum se spune poate au pierdut 1 batalie , dar nu si razboiul pe piata terminalelor.

Link to post
Share on other sites
Guest Deio

E ciudat, cred ca nu are de a face cu partea hardware, adica HTC este detinut in mare parte de Qualcomm, iar procesoarele lor sunt cam singure care merg pe Windows Mobile, sau Phone Edition, ma refer la ARM, nu X86.

Cred ca totul e un fel de FUD (fear and doubt) adica sperietoare de ciori, o tactica de marketing.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use