Clicky

Jump to content

Actualele telefoane cu WP 7.5 nu vor primi WP 8


Recommended Posts

Cel putin in cazul Nokia. Vor primi o varianta mai lite e viitorului sistem de operare. Si asta datorita hardware-ului. Asa sustine o publicatie germana.

Rumors: Current Windows Phones Might Settle for WP7.7 Rather than WP8

Edited by Innoxius
Link to post
Share on other sites

Eu am deja WP Tango am noul update prin custom ROM , mari diferente nu sunt intre WP Mango si WP Tango din ce am observat, ceea ce am observat este ca netul merge mult mai prost chiar si prin WIFI.

 

Si parca vad ca odata cu aparitia WP 8 se vor rezuma numai la Nokia, oricum nu vor avea o imagine tare buna Microsoft daca vor face marea gresala sa nu adopte WP8 si pentru single core...au facut atata tam tam cu seria Lumia si nu vor porta WP8 pe ele vor avea de pierdut mult, pentru ca majoritatea asteapta asa ravnitul Apollo.

post-252-0-77052100-1339052135_thumb.jpg

Edited by Marius
Link to post
Share on other sites

Nu spunea Microsoft ca WP nu are nevoie de procesoare dual-core? Ca e atat de bine realizat incat un single-core e suficient? Mai mai, nu e frumos pentru cei care si-au cumparat telefoane cu WP si raman cu ochii in soare.

Link to post
Share on other sites

Atunci nu se vorbea de WP8, asta e clar. S-a spus si despre ICS ca nu merge cum trebuie pe procesoare single core si zbarnaie pe HD2, dupa ce s-au portat driverele pentru GPU. Exista niste oameni care au optimizat ICS pentru procesoare ARM (Pandaboard) http://www.cnx-software.com/2012/06/03/linaro-android-puts-stock-android-to-shame-on-ti-pandaboard-omap4430/. Asta e directia in care ar trebui sa se mearga, nu sa ajungem la quad-core-uri si 2 G de RAM ca sa mearga bine interfata :)

Link to post
Share on other sites

Kernel-ul nu poate duce tot greul. Din experienta mea, un kernel aduce facilitati pe care nu le au alte telefoane (gen USB OTG). Degeaba ai un kernel bun daca sistemul in sine (Android-ul) trage in jos experienta (prin interfata si altele). Uitati-va la CyanogenMod, el se misca atat de bine pentru ca totul e facut cu cap, nu numai kernel-ul.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use