Sebi Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Momentele alea în care tu stai și te gândești.. "oare exista Dumnezeu? Sau sunt eu ușor de păcălit?" îs foarte mișto, după un timp o sa razi singur de tine.. Când o sa vezi acțiunea lui asa.. Mai evidenta, o sa fii sigur ca el exista. Pana nu ai avut niște experiente cu el nu te poți afirma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 gata cu discutiile contradictorii, relax ! https://www.youtube.com/watch?v=vxeontdHObU Iubesc piesa asta, chiar dacă versurile sunt, hmmm...! soare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 Nu m-am contrazis cu candrei , parerile ni se intersecteaza la anumite aspecte privind religia. Nu vreau sa ma contrazic cu tine , am spus ca nu vreau sa ma implic intr-o astfel de discutie pentru ca nu se va termina niciodata. Nu inteleg oamenii ca tine care te obliga sa crezi , fie ca sunt sau nu dovezi. Ce te face sa continui aceasta discutie? @Sp1tfire Nu stiu cum sa adaug exceptie pentru tapatalk in AdAway.Stie cineva cum fac?Screenshot_2015-02-04-23-48-13.pngScreenshot_2015-02-04-23-48-34.png Eu te oblig sa crezi? Îți zic doar ca tu nu poți dovedi ca exista sau nu. Èšine de credință. Din partea mea poți crede și în difuzorul de la telefon, fix în pix ma doare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nu tu candrei , alexcosmin , tu nu ai spus nimic gresit , chiar iti dau dreptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Stai puțin Scootch. Unde te-am obligat eu să crezi? Am spus ca mi se pare greșită afirmația aceea cu rugăciunea=pierdere de timp. Apoi tu m-ai întrebat de unde știu că există o alta viață și ți-am răspuns. Dacă am spus ceva care a jignit pe cineva în postările mele îmi pare rău! Dumnezeu nu obligă pe nimeni să creadă deci ar fi culmea să te oblig eu. Bună glumă. Încă o dată îmi pare rău dacă te-am supărat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Pai o rugaciune e pierdere de timp pentru mine, mi-am spus parerea. Cu ce te ajuta o rugaciune? O incardrezi in ceva pozitiv , alaturi de fapte bune. Ai incercat sa-mi dai niste exemple folosind stiinta. Unde ai vazut ca m-ai suparat , doar ti-am raspuns , aici nu ne suparam ca nu suntem p***e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Pai nu te obliga nimeni sa te rogi. Poți face și Voodoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nu stiu ,eu asta am inteles din tot ce a spus. Pur si simplu nu a inteles ca sunt oameni care cred si oameni care nu cred, incercand sa-mi dea exemple si citate biblice , incercand sa-mi schimbe parerea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Eu nu am înțeles asta El și-a susținut punctul de vedere. Acuma ca nu e ca al tău... Asta e alta mâncare de pește. Sebi and alexcosmin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 De azi am zis să fiu un vecin mai bun. Abia am rezistat tentației să pun filtru pe MAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Asshole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Dar n-am pus filtru pe MAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Nu conteaza. Te gandesti si la binele vecinului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Știu că-s oameni serioși și nu stau pe torrente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Cum schimbati ip-ul? As vrea si eu sa-l schimb ca sa joc DC Universe fara probleme , am instalat-dezinstalat jocul ala de 5-6 ori . Merge 2 zile , dupa imi da eroare din cauza tarii... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Ce IP ai nevoie? Eu recomand ibvpn. Sunt români. Tarife bune. Selecție largă de IPuri. Dacă vrei să-ți faci cont să-mi zici să-ți dau un link de fidelizare... Poate îmi iese și mie ceva. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) eu vreau gratis ca tot romanu'. Nu mai am nevoie ca nu mai am pc/laptop , nimic. Multam! Edited February 5, 2015 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ce sa inteleg de aici ? Ca Vimeo imi da (sau o sa-mi dea) 3D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Frizură a la Benjamin Button. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Azi scriu la chimie toata noaptea daca n-am avut chef toata vacanta . Si voi faceti la fel 😂? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Eu doar ce am trecut de examenul la chimie la facultate Trimis de pe Note 3 N9005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) Chiar voiam sa te intreb , cum e la UPG? Liceul meu e in sud sunt la Spiru la mate-fizica(de fapt stiinte ale naturii , dar tinand cont ca fac mai multa fizica si mate decat bio si chimie...). Ma gandesc sa merg tot acolo la facultate , tot e in acelasi oras , e mai usor decat la Bucuresti..mai am timp sa ma hotarasc. Prin "usor" ma refer la naveta*. Edited February 6, 2015 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) Daca vi la inginerie petrol se merita ... daca ai de gand altceva in bucuresti e mai bine Trimis de pe Note 3 N9005 Edited February 6, 2015 by soare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) La ce ai dat examen ca sa intri? Conteaza nota din bac , sau doar trebuie sa-l iei si dai examen acolo? Edited February 6, 2015 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Chiar voiam sa te intreb , cum e la UPG? Liceul meu e in sud sunt la Spiru la mate-fizica(de fapt stiinte ale naturii , dar tinand cont ca fac mai multa fizica si mate decat bio si chimie...). Ma gandesc sa merg tot acolo la facultate , tot e in acelasi oras , e mai usor decat la Bucuresti..mai am timp sa ma hotarasc. Prin "usor" ma refer la naveta*. Mate-fizica nu mai exista. Dacă te plângi de SN, TE invit la MI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Unde m-am plans? Spuneam ca seamana cu mate-fizica , tinand cont ca in a 9-a si a 10-a fac 4 fizica , 4 matematica , 2 bio , 2 chimie si in a 11-a si a 12-a ne baga mai multe ore de chimie si biologie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts