Clicky

Jump to content

AppGratis - aplicatii oferite gratuit pentru o zi


Innoxius

Recommended Posts

Deoarece ne-am dat seama ca AppGratis ofera mai mult de o aplicatie gratuita pe zi (ofertele sunt trimise aleator, cate o aplicatie,  pe dispozitive diferite), aici vom posta ce primeste fiecare, pentru a avea o centralizare a ofertelor.

Link to comment
Share on other sites

Nu, trebuie sa o ai instalata in momentul in care instalezi aplicatia care e la oferta. Altfel nu poti debloca oferta. E normal sa fie asa, altfel nimeni n-ar mai instala aplicatia lor.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Aplicatia cu bani ramane asociata contului? Trebuie sa instalez AppGratis ca sa am aplicatia cu bani pe alt telefon (sau daca instalez totul de la zero)? Am spus malmware, dar e putin deplasat. E un software nedorit, dupa ce ai instalat o aplicatie.

Link to comment
Share on other sites

Unele raman, Mihai, altele nu. In functie de cum a implementat dezvoltatorul respectiv in-app purchases. Unele sunt asociate contului Google si raman permanent deblocate, pe orice dispozitiv. Asta se rezolva cu un back-up cu Helium, fie ca ai root sau nu. Eu majoritatea le dezinstalez, dupa ce le fac back-up. Tin doar ce folosesc zilnic.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ai vrea sa ai mereu in spate un om care iti spune ce sa cumperi, doar pentru ca iti spune el si nu ai alta alternativa? Eu nu. Prefer sa cumpar cand vreau si pot, desi am profitat de aplciatii deblocate cu cod valabil doar in ziua respectiva. Play Store-ul nu se poate scoate pentru ca Google si Android-ul de la Google. E un instrument mai util ca o aplicatie care iti poate aduce alte aplicatii in mod gratuit. Ganditi-va ca unii nu folosesc root, instaleaza o aplicatie cu AppGratis, iar dupa ce trec pe alt device observa ca aplicatia pe care au deblocat-o nu mai e valabila si injura dezvoltatorul. Asa ceva trebuie evitat.

Link to comment
Share on other sites

Am testat acum. Din ultimele 4 aplicatii instalate prin AppGratis, doar YoWindow si-a pastrat gratuitatea. Pentru siguranta, daca vreti sa le instalati si pe alte dispozitive sau vreti sa le dezinstalati si sa le instalati ulterior, faceti backup. Si nu ma refer la backup-ul apk-ului, ci la datele aplicatiei.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Da, si eu am instalată aplicația asta de câțiva ani și nu consider că e deranjantă, dimpotrivă.

Zilnic mă uit în ea să văd ce aplicație oferă și instalez numai ce-mi trebuie sau cred eu că-mi trebuie.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use