Colaci Attila 0 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Buna! Sunt in cautare de un telefon cu anumite specificatii, si am nevoie de ajutorul unor experti in domeniu, si nu numai. Am nevoie de un smartphone cu display mare ( minim 4,7"), Dual Sim, camera foto/video cu rezolutie mare, si la care sa ii pot gasi/comanda carcasa/cover antisoc(daca e posibil),sistem de operare android ar fi de preferat, telefonul sa fie usor de utilizat si de persoane "anti-tehnologie". Pretul nu este o caracteristica importanta. Telefonul nu trebuie sa prezinte toate caracteristicile, de preferat ar fi sa indeplineasca cat mai multe conditii. Va multumesc anitcipat! Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Helău, ce zici de un moto G? Ecranul e de 4,5", nu cred ca simți lipsa a 0,2". Camera e decenta, zic eu. Dacă vrei ceva cu o camera foarte buna, ajungem deja la Nokia, dar nu știu nici un telefon dual sim Nokia. Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Galaxy s5, parca a scos un dual sim, este foarte bun si cu toate specificatiile dorite. Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts