Clicky

Jump to content

Noile oferte Telekom Romania


Mihai

Recommended Posts

Da, neinteresant. Peste 7 zile imi pot prelungi abonamentul la Vodafone, dar mai astept Nexus X, sa-l iau cu pret mai bun la prelungire. Datele sunt totusi nelimitate din ce scrie acolo, deci e rezonabil.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Daca ar lasa trafic de internet nelimitat macar la viteza ultraredusa dupa consumarea traficului inclus pentru aplicatii sau un streaming de radio.. ar fi ceva

In plus pe la mine pe strada am romtelecom (sarma). Sper sa dezvolte reteaua cu fibra.. pe unde mai au sarma.. Oricum pe aici prin cartier 99% sunt pe RDS-RCS.

Edited by koss_x_treeme
Link to comment
Share on other sites

De la lansare despre abonamente s-a tot vorbit, dar de PrePay nu prea a zis nimeni nimic...putin probabil sa vina de acolo surpriza, dar de la nemti sa te astepti la orice. Oricum, pe toate categoriile, RDS este net superior lui Telekom (ma refer in primul rand la preturi, si bineinteles exclusiv la noi in tara)

Link to comment
Share on other sites

Am rcs mobil pe tableta si la acoperire e varza, numai in orase ai semnal, iar in rest semnalul ori e lipsa, ori merge in Edge. Au venit cu preturi de dumping dar cu retea proasta in mobil. In Bucuresti am avut zone bune unde you tube a mers brici, dar pe unde am mers prin tara a fost groaznic. Pe partea de net fix sunt beton, dar in rest... D-zeu cu mila! Sa nu mai zic de asteptarea prelungita pt un telefon! M-am abonat la VdF si a doua zi am primit comanda, iar netul lor, in acelasi loc -Slatina- spulbera digi-ul!

 

Trimis de pe al meu LG-D955

Link to comment
Share on other sites

Net fix bun ? 5 Mb/s ti se pare ok ? Imi descarca cu 400-450 kb/s si upload mic , cred ca undeva la 200-300 kb/s .

L.E. cu cea mai mare viteza in zona mea . Nu inteleg de ce ..sunt la 25 de km de oras .

Edited by Scootch98
Link to comment
Share on other sites

In leg cu Telekom nu pot spune decat ca in calitate de abonat Cosmo nu ma asteptam la minuni, motiv pt care am sa reziliez contractul cu ei pe unul din telefoane, semnal prost, acoperire slaba (abia puteam vorbi in zone rurale cu rude ori cunostinte).

 

Trimis de pe al meu LG-D955

Net fix bun ? 5 Mb/s ti se pare ok ? Imi descarca cu 400-450 kb/s si upload mic , cred ca undeva la 200-300 kb/s .

Nu stiu ce abonament ai tu, dar la mine de multi ani pe fibra optica fiberlink 100 merge struna, fiind rare zilele in care viteza fluctueaza, in general download de peste 50 mb, iar upload in jur de 30 ca medie. Valorile mari sunt aproape de 100 mb.

 

Trimis de pe al meu LG-D955

Link to comment
Share on other sites

Poate stai in oras. In zonele rurale acoperirea e foarte proasta(25 de km de Ploiești nu mi se pare mult). In oras am avut si eu si mergea ok, dar am trecut pe RDS si am viteza de 25-30 mb/s (download) si upload undeva la 20 cred. Pe clicknet aveam 5-8 mb/s download. Si sunt in centru.. Dar nu aveam fibra optica, nici nu stiam ca au asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Dau copy paste de pe alt forum ;)

 

s-au imbunatatit ofertele de loializare telekom de astazi,ex:optiunea frestyler ofera acum tarife de 3centi minutul national +3centi sms in loc de 9centi minutul si sms cat era

oferta de 1 euro de loialiate cu 100minute in retea+10minute nationale,de astazi aceasta oferta de 1 euro ofera 200minute in retea+20minute nationale

oferta de 2euro care oferea 300minute in retea+20minute nationale ,acum ofera 500minute in retea+500sms+50minute nationale

oferta de 3euro care oferea 500minute in retea+500sms +50minute nationale ,acum ofera 1000minute in retea+1000sms in retea+100minute nationale

oferta de 4euro care oferea 700minute in retea+700sms in retea+70minute nationale, acum ofera 1500minute in retea+1500sms in retea+150minute nationale  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oferta acceptabila e cea de 25 de euro. Nelimitat minute si ai 400 de minute internationale si 50 mb parca sau 100 in roaming si 3Gb de trafic in primul an, in al 2 lea cica doar 2. Totusi a mea mi se pare mult mai ok. la 17 euro + extraoptiune de internet la 4.65 (redus de la 9,3.. la care primesc 2,5Gb.. acum la banii astia primesti doar 1,5GB :)) ). Deci cu 21,65 euro am nelimitat orice retea, adevarat niciun minut pe mobil in alta tara (dar nu ma intereseaza), 4,5 GB trafic. 2,5 Gb de la extraoptiune si 1GB de la abonament dublat pentru ca am facut pe 2 ani si am adaugat de la inceput o extraoptiune. 

 

Si surpriza ca cica e posibil sa nu mi.l prelungeasca ca cica nu mai e in portofoliul lor ca era Cosmote :)). Chiar pot sa faca asta? Adica sa nu mi.l prelungeasca? Dar mai am pana in 2016 august.

Link to comment
Share on other sites

Da, pot sa nu ti-l prelungeasca. Te vor trece la cel mai apropiat plan care exista in oferta Telekom, daca nu optezi pentru altceva pana la expirarea perioadei.

 

Sent from LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

Razvane, 25 euro?

Ciudat, eu plătesc exact 15 euro cu tot cu TVA, adică 65 lei, pentru nelimitat în orice rețea, 2 giga trafic la viteză normala și apoi nelimitat, dar la viteza mica, sms nelimitat în orice rețea și am și 200 minute internațional, fix și mobil, dar în anumite rețele, pe care, evident, nu le știu, pentru ca nu ma interesează deloc internațional.

 

Trimis de pe Note 4 SM-N910U

Link to comment
Share on other sites

Nici mie nu mi se pare vreo oferta de nerefuzat. Are ceva mai multe date, dar eu cu 15 euro la Vodafone am 3GB, ceea ce e arhisuficient pentru mine. E adevarat ca dupa cei 3 GB consumati, netul nu e nelimitat. La Orange si Telekom parca netul e nelimitat dupa consumarea datelor incluse.

 

Sent from LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

Eu dau 21.65 euro. 17 euro ca am luat telefon prietenei(altfel era 15) si am adaugat extraoptiune de 9.3 pt 2.5 Gb. Adaugata si extroptiunea de la inceput si făcut pe 2 ani s.a dublat acel 1 Gb. In total 4.5 GB trafic si nelimitat in orice retea la 21.65 euro.

 

ACUM e 25 de euro una mai ok aibă sa ai "ceva" net și nelimitat minute nationale....inainte erau mai ok. De exemplu la 19.95 nu ai nelimitat acum :|.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use