Clicky

Jump to content
black_alienware

Samsung Galaxy SIII - Metallic Blue

Recommended Posts

Am citit si eu un articol pe phonearena si pare a fi un gri sau din pricina soarelui sa dea aceasta senzatie.

Cred ca pe noi ne gasesc intotdeauna fraierii Europei :)), desi nu ar avea importanta.., dar mi se pare ciudat, tot tot ce am vazut pe net legat de S III era fabricat in Korea. Am intrebat la Mall Baneasa acolo la acel Samsung + Internity si la un Orange si mi s-a spus ca sunt facute in China. Cum ne gasesc pe noi de fraieri mereu? Si aud foarte multe defecte. E posibil ca acestea sa fie si pe celelalte ( Made in Korea ).., dar totusi..

Edited by Razvann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie nu imi place nici ca idee... Adica de ce toate de pe youtube sunt facute in Korea si la noi ajung China. S II am vazut si pe net 10% facute in China, dar la noi dupa 2, 3 luni si acum se vand doar made in China si made in Vietnam... Vad ca in mare parte cand apare vine si la noi made in Korea, dupa cateva luni nu mai vin asa... Cand au epuizat primele stocuri Orange, anul trecut, au trecut pe cele made in China, iar 2 persoane probabil cunostinte au postat poze si culorile ecranelor erau un pic diferite... Deci as vrea sa am si eu telefon ca cei de afara ca dau aceeasi suma de bani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu iti spun un singur lucru. Daca e Made by Samsung nu are importanta unde este facut. De exemplu: telefonul poate sa fie fabricat in Korea si asamblat in China. Asa primeste Romania ... lot din China ... probabil asa vin ele, nu ca suntem noi mai "fraieri"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum adica asa primeste Romania :D , de ce nu primeste asa Germania? Cei care au facut pe youtube cum de "au primit" fabricate in Korea? Trebuie sa le primeasca cineva si pe astea nu? Nu am zis ca e diferenta, dar mi se pare ciudat ca fix la noi ajung, iar in tarile mai dezvoltate nu. Nu cumva sunt achizitionate cu un pret un pic mai mic?

Pentru ca acum sunt multe in Romania Made in Korea, cele de la Vodafone si altele online. Cand o sa scada sub 24,25 o sa vezi ce scrie pe ele, fara sa acuz ca ar avea ceva probleme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totul depinde de importator si chiar nu e cazul sa ne stresam pe tema asta.

Si da, e posibil sa fie achizitionate la un pret mai mic. Nu sunt specialist si probabil exista o explicatie.

 

Pe foarte multe forum'uri se pune intrebarea asta: Made Korea vs Made in China si toti ajung la o singura concluzie:

"Nu este nici o diferenta"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am vazut o diferenta in poze + spusele unei persoane care a avut la inceputul aparatiei S II ambele versiuni. Se observa la culori, luminozitate fiind setate la fel. Oricum sunt probleme destule cu telefonul acesta... Poate le remediaza si ei... Sa vedem cum o sa fie acesta un gri sau un negru pana la urma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use