Clicky

Jump to content

Se merita sa ma portez de pe Orange pe Digi?


Recommended Posts

Salut,

 

De ceva timp sunt client Orange PrePay, sunt multumit de traficul de net care mi se acorda, dar...cam atat. Preturile cam mari(8 euro pe luna pentru 150 de minute nationale, nelimitat in retea, si net nelimitat intre 9 si 17). As vrea sa ma portez cu numarul la DigiMobil, sa iau extraoptiunea de 5 euro cu 5 GB trafic si minute nelimitate nationale. Ce spuneti, se merita? Daca da, trebuie sa ma inarmez cu multi nervi sa stau la cozile de la comercial.

Link to comment
Share on other sites

Acum cat timp s-a intamplat asta?

Abia si-a facut abonamentul, a beneficiat de abonament mai ieftin pentru ca are cablu, net si telefon de la ei, la tara folosesc si eu vodafone si am aproape full, dar nu stiu daca e 3g sau 2g ca n-am smartphone. Orange e slab rau in zona mea, la fel ca digi.. Maxim o liniuta. In Ploiești are semnal full pe toate retelele, inclusiv digi. De internet nu stiu, ca nu-l foloseste.

L. E. Daca nu-ți convin preturile la Orange, e ok și la Vodafone 5 euro 2 000 de minute si sms-uri in retea + 100(daca imi aduc bine aminte) nationale, net destul de putin... Oricum nu-l folosesc, am abonament la orange cu net 4 gb(și nici p-ala nu-l folosesc ca n-am semnal :( )

Edited by Scootch98
Link to comment
Share on other sites

Stiu, pentru tableta :( platesc 90-100+ lei pe luna pentru ea, in total vin cam 2 500 de lei(am dat 100 cand am luat-o) pe tab 2 7.0 de 8gb.

L. E. M-am ofticat cand am vazut ca la vodafone era iPad mini cu 100 lei/luna, dar cred ca dadeam 3-400 de lei cand o luam.

Edited by Scootch98
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use