Clicky

Jump to content

Lumia 625 nu se conecteaza la contul Microsoft dupa WP 8.1 Cyan


Recommended Posts

Am nevoie de putin ajutor cu Windows Phone am un Lumia 625 de la Orange si i-am facut update la WP8.1 Cyan si nu reusesc sa ma conectez la Microsoft Account in nici un fel, imi tot cere parola o introduc o salvez si dupa aceea imi cere exact acelasi lucru, are cineva vreo idee,   imi cer scuze ca am postat aici daca nu trebuia dar nu stiam unde si sunt cam disperat.    Va multumesc.

Edited by Innoxius
Link to comment
Share on other sites

Am descoperit care era faza, ce tampenie jur, deci parola de la microsoft account nu poate avea mai mult de 16 caractere, dar prima oara cand iti faci contul poti sa pui cate caractere vrei tu, insa daca trebuie sa te loghezi dupa aceea din nou, trebuie sa introduci la parola doar primele 16 caractere din parola, chiar daca tu ai "200" asta am aflat pentru ca am intrat sa ma loghez pe contul de microsoft de pe pc pentru ca pe telefon nu iti scrie detaliul asta legat de numarul de caractere de la parola, iti scrie doar ca are o eroare si iti da un numar.  Multumesc oricum pentru raspunsuri o zi frumoasa.

Link to comment
Share on other sites

Cand esti "disperat", primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te calmezi. Zen. Ai scris cu litere mari si textul si titlul. Ai scris un titlu cat se poate de nefolositor altora. Ai postat la Sfaturi de cumparare. Poate era un sfat subtil sa nu cumparam ? :D

 

Pe viitor, cum spuneam, Zen. Si totul vine de la sine ;)

Link to comment
Share on other sites

Am scris cu Caps Lock pentru ca uneori asa obisnuiesc, imi e mai usor sa recitesc un text inainte sa il trimit, nu stiam ca e asa tabu sa scrii cu Caps Lock  :)  am scris inca de la inceput ca sunt constient ca foarte probabil nu trebuia sa pun acest topic unde l-am pus insa fiind nou venit pe forum nu stiam unde altundeva sa scriu, mi-am cerut scuze pentru asta. Si nu nu este un sfat subtil sa nu cumparati, sunt chiar foarte multumit de Windows Phone-ul meu Lumia  ;) .

Link to comment
Share on other sites

In online, scrierea cu litere mari inseamna țipăt. Si nu e vorba de tabu-uri, ci de niste reguli normale pe un forum: incadrarea subiectului in forumul corect ii ajuta si pe altii care au aceeasi problema. Suntem o cumunitate in care, daca primim, e bine sa si dam.

 

Postarea mea se dorea un sfat pentru viitor. Asa sunt eu, imbrac atentionarile in haine glumețe :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use