Clicky

Jump to content
Innoxius

Cum va securizati lockscreen-ul Android ?

  

20 members have voted

 1. 1. Cum va securizati lockscreen-ul Android ?

  • PIN
  • Parola
  • Face Unlock
  • Pattern
  • Optiune specifica (Knock Code, Trusted BT etc.)
  • Solutie third-party
   0
  • Nimic


Recommended Posts

Primul comentariu la articol era unul care constata ca 1/3 nu și-au securizat "ecranul" cu nimic (nu ma refer la folie :D) și ca asta "keep the ilicit market going"... Cred ca mai degrabă prostia (sau necunoașterea, manifestata ca într-un astfel de comentariu).

 

Părerea mea e ca genul asta de securizare cu PIN sau PATTERN (foarte la moda pe la noi din câte am vazut) îți dă un fals sentiment de securitate. Adică în cel mai bun caz te poate proteja de prietenul sau ma rog, colegul care îți îndată telefonul ca sa vadă, știu eu, eventualele poze pe care i le-ai făcut "EI" aseară în intima ce performai... EU personal n-am astfel de prieteni sau colegi, iar dacă cineva îți fura telefonul, e atât de ușor sa treci de PATTERN sau PIN dacă ești cu adevărat interesat de datele de pe card

personal, eu sunt adeptul criptarea, asa ca dacă am ceva date importante pe telefon, ele sunt criptate, și cum nu sunt Edward Snowden, ma cam îndoiesc ca o sa vina cine știe ce minți tehnice să-mi descriptive datele. Pe telefon folosesc mSecure (folosește blowfish 128 biti, mai veche dar cred ca arhisuficient ) iar pe PC TrueCrypt

 

Parolele sunt nesimțit de lungi, diferite și le țin minte,

 

Și chiar dacă pare obositor, sa bagi parole de fiecare data, dacă ai ceva cu adevărat confidențial înseamnă că merită să faci efortul asta de fiecare data dacă vrei să-l păstrezi asa

 

Pe telefon folosesc și Xprivacy deoarece mai important decât lockscreen - ul m8 se pare faptul ca toate aplicațiile în frunte cu Google vor să-ți știe datele de pe telefon, locația (și cam în general pe unde te plimbi).

Deja e un pic off topic, dar poate ar fi mai interesantă o discuție despre Privacy în general

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cand sunt pe stock google folosesc cod PIN. Cand sunt pe rom-uri LG based folosesc knock code

 

Sent from my LG G2 .•°•.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 nu am motive sa am cod la deblocarea telefonului. . Am folosit knock code și pattern code dar sincer mi se pare ca pierd câteva secunde din momentul în care pun mâna pe telefon și deblocarea lui. În principiu îmi place cum au implementat cei de la Apple touch id. Se deblochează instant fata de samsung.

Edited by ionutzvip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai foloseam pattern lock-ul default cand lasam telefonul aiurea, ca sa ma amuz apoi vazand pozele facute de Cerberus celor care incercau sa mi-l deblocheze. De obicei folosesc un lockscreen fara pin sau pattern. Ce nu trebuie vazut e deja pitit in telefon, nu am motive sa folosesc un lockscreen securizat.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era un papagal de parlamentar (scuze pentru pleonasm) caruia ii fatase mintea ca ce-ar fi sa ne oblige pe toti sa mergem la vot. Cred ca o sa-l aduc pe aici, ca asa nu se mai poate. Cum sa nu votati ? Ne-cetatenilor!!! :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

PIN momentan. Pana acum nu am folosit nimic. Dacă dădeam telefonul cuiva, îl puneam pe "mod vizitator" și gata. Acuma însă, o început ăștia sa umble pe Facebook la mesaje asa ca am ales sa securizez telefonul chiar dacă ma enervează de mor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu, dar, in spiritul avatarului si nick-ului mele, sunt dispus sa aplanez conflictul mocnit care creste vazand cu ochii si, daca ma dumiriti ce au in plus iOS si BB, schimb incadrarea juridica :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu folosesc nimic, mi se pare o pierdere de vreme. Eu nu țin pe telefon chestii importante, vine. Cine vrea să-mi umble la mesaje n-are decât, eu nu am prietena deci îmi permit sa vorbesc cu fetele despre orice.

😄😄

 

Pupiiiiiiiix 😚😚😚

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si noi ne permitem sa vorbim orice cu femeile, chiar daca suntem insurati. Mai periculos e cand treci la fapte, te mai si filmezi de amorul artei si ai "cojones" sa pastrezi filmarile in telefon.

 

Orice asemanare cu fapte sau personaje reale e pur intamplatoare.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use