Clicky

Jump to content

Supraincalzire


Natalya

Recommended Posts

Buna  :D  Din nou (pentru cei care mi-au raspuns si la alt topic).

Deci mi-am pus telefonul la incarcat azi si a stat cam o ora si 20 de minute. Cand sa ma duc sa iau incarcatorul de la laptop vad ca imi clipoceste luminita verde portocaliu verde portocaliu si tot asa. M-am gandit ca am un mesaj si am pus mana pe telefon. Ca sa descopar ca as putea praji un ou pe el! Ma rog..exagerez putin. Dar era foarte foarte foarte fierbinte. Nu pot tine mana pe el. S-a mai incalzit si altadata cand ma jucam mai mult pe el,dar acum chiar frige. L-am scos si l-am lasat la racit. Intrebarea mea este ce sa fac cu el? Il pun iar la incarcat ? Il duc la garantie? 

Daca ajuta cu ceva de obicei il pun in alta priza in bucatarie. Acum l-am pus la mine in camera ca sa fie mai aproape de mine  :)

 

Link to comment
Share on other sites

Da. Intotdeauna il folosesc pe cel orignal. Nu am avut probleme niciodata. Sa zicem ca uneori era putin cald cand il scoteam de la incarcat (dupa aproape 3 ore,atat dureaza sa se incarce 100%),insa destul de rar si in rest nu am avut probleme de acest gen. 

Late edit: Era incarcat 61% cand l-am scos si acum a revenit la temperatura normala. Sa-l pun iar la incarcat sau sa-l las asa pana maine dimineata? 

Edited by Natalya
Link to comment
Share on other sites

Ceea ce ai aratat in video se refera la functionare, aici avem o problema de incarcare, nu procesorul este de vina aici.

Nu recomand incarcare peste noapte, de obicei e cam bine sa urmaresti incarcarea pe cat posibil, mai ales daca suspectezi probleme, altfel patesti ca cel cu S4 explodat in perna. http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/samsung/supraincalzirea-unui-galaxy-s4-duce-la-un-mini-incendiu--care-carbonizeaza-telefonul-si-asternuturile-pe-care-se-afla-video_22433.html

 

Daca suspectezi problema de incarcare si ai garantie pe telefon, il duci la service sau la firma de unde l-ai cumparat. Nu incerca sa mai faci altceva, daca problema persista.

Suspectez combinatie nefavorabila baterie si circuit incarcare. Mai exista o mica posibilitate in care telefonul executa ceva major (scanare poze, un joc lasat activ, etc) in timpul incarcarii si atunci temperatura ridicata este efectul.

O resetare la fabrica si urmarire comportament ar trebui efectuat si daca persista, la service cu el.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use