Sebi Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Mersi,mersi,esti ciment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xerxe21 Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 VladPaul, ce site e ăsta cu prețul mini? Produsele sunt noi și cu garanție sau or fi niște second-hand? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bantex Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 salutare am si eu un huawei G730 U00, am avut ceva probleme cu agenda si mam decis sa schimb rom-ul am pus ultima versiune cu 151 (ultimele 3 cifre) si nu am limba romana in meniu, nu ar fi problema ca ma descurc si cu engleza dar sunt o gramada de programe chinezesti care nu le pot scoate si engleza nu e chiar engleza apar des fraze in chineza si nu inteleg nimic din meniu, ma poate ajuta cineva cu un rom sa revin inapoi la varianta originala, oficiala sau o alta varianta mai buna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts