Alin Pisc 0 Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Salutare! Am o problema cu un Samsung S3 mini, atunci cand primesc apeluri, mi se blocheaza (ingheata si acel cronometru) si nu mai merge nici o functie si nu se mai aude nici soneria daca incearca cineva sa ma sune dupa aceea. Am facut si hard reset, am facut si upgrade la soft si degeaba Ma puteti ajuta??? Multumesc ! Quote Link to post Share on other sites
Gabii 881 Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Nu se supra-incalzeste si se blocheaza? Sau poate fi daca ai custom rom sa ai vreun bug care sa iti faca telefonul sa intree in freeze Quote Link to post Share on other sites
Alin Pisc 0 Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 Nu se supra-incalzeste si se blocheaza? Sau poate fi daca ai custom rom sa ai vreun bug care sa iti faca telefonul sa intree in freeze se blocheaza si isi revine greu.... si chestia cu "custom rom" si cu "bug", fi mai explicit, te rog ! Quote Link to post Share on other sites
Gabii 881 Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Incearca sa faci downgrade la soft. De root ai auzit? Quote Link to post Share on other sites
Alin Pisc 0 Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Incearca sa faci downgrade la soft. De root ai auzit? intra te rog pe facebook, cauta-ma "Alin Pisc" si vb acolo mai detaliat te rog mult Quote Link to post Share on other sites
Ionutzvip 498 Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Trimite-l în service la garanție(dacă ai) . Eu am avut probleme cu placa de baza și apoi cu bateria către s-a umflat. Quote Link to post Share on other sites
Alin Pisc 0 Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Trimite-l în service la garanție(dacă ai) . Eu am avut probleme cu placa de baza și apoi cu bateria către s-a umflat. l-am luat din germania..T-Mobile are garantie, dar cine se duce pana acolo Quote Link to post Share on other sites
ByeBye 0 Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Incearca sa iei legatura cu cineva de acolo si trimitel prin colet.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts