NokNok Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Microsoft a dezvăluit Nokia X2, un Android entry-level cu dual-sim. Au adăugat un buton Home lângă butonul Back și acum poți gestiona aplicațiile deschise fără a mai trebui să instalezi o aplicație third-party... Un swipe către dreapta te duce la FastLane, iar către stânga, în stilul Windows Phone, îți afișează o listă în ordine alfabetică a tuturor aplicațiilor instalate. Specificații: 4.3" ClearBlack LCD display cu rezoluția de 400 x 800, CPU dual core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, cameră foto principală de 5 MP cu autofocus și flash + cameră foto secundară VGA. Preț: 99 de Euro (fără TVA/alte taxe) https://www.youtube.com/watch?v=Ri7qNQc5Q08 Sunt curios cum se comportă în comparație cu Lumia 630... X2 are 1 GB RAM (vs 512 MB), flash led și cameră frontală.Un alt competitor al lui X2 este Moto E, care are specificații asemănătoare, cu deosebirea că Moto E are o rezolulție de 960 x 540 pixeli și un design mai urâțel (din punctul meu de vedere). Sursa: gsmarena.com De notat faptul că mai există un Nokia X2... Edited June 24, 2014 by NokNok alexcosmin, Sebi, ionel and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ok.. Cei care și-au cumpărat Nokia x, cred ca se bat cu sârmă ghimpată la cufăr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Opera will be the default browser on the Nokia X phones NokNok, ionel and alexcosmin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Nu sunt doar niște săpuniere colorate ca primul Nokia X . Față de X , X2 mi se pare mai aratos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ok.. Cei care și-au cumpărat Nokia x, cred ca se bat cu sârmă ghimpată la cufăr. Categoric. WP 7 se intoarce. Nokia X, X+ and XL will not be updated to X Platform 2.0 NokNok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Scumbag Nokia part II Edited June 24, 2014 by Innoxius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokNok Posted June 24, 2014 Author Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Scumbag Nokia part II În loc de "Nokia" e "Microsoft". WARNING: MASSIVE SPOILERS AHEAD!!! Stai să vezi și partea a treia, în care utilizatorii de Lumia 920/925 (și toate celelalte Lumia în afară de 930 și 1520) nu vor primi update la WP9. Edited June 24, 2014 by NokNok denis, n_iulian and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Seria Nokia X moare, dar Nokia X2 nu se preda Nokia brags about X2 Fastlane, should someone tell them? NokNok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 În loc de "Nokia" e "Microsoft". WARNING: MASSIVE SPOILERS AHEAD!!! Stai să vezi și partea a treia, în care utilizatorii de Lumia 920/925 (și toate celelalte Lumia în afară de 930 și 1520) nu vor primi update la WP9. Developer Preview . Sunt stabile, nu am avut nici o problema cu el. Daca era dupa Nokia sau Microsoft inca mai foloseam WP 8 care acum mi se pare hidos ( chiar daca inainte de update mi se parea " best thing ever " ). NokNok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Advanced Nokia X2 Tool for Google Play installation, Rooting, Recovery with ease on Nokia X2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts