Clicky

Jump to content

Tabletele Samsung seria S


Recommended Posts

Nu as fi pornit acest topic (nu ma intereseaza respectivele tablete), dar mi-a atras atentia urmatorul fapt (care e doar o exprimare proprie autorului sau poate fi viitoarea expresie comerciala): tableta nu are front-camera ci "a 2.1 selfie unit". Unitate selfie  :D Mai sa fie.

 

In rest ce sa zic, neinteresandu-ma tablete foarte scumpe (cum cred ca vor fi acestea), va las pe voi sa discutati. Eu raman cu Lenovo-urile mele ;)

Link to comment
Share on other sites

Un hardware puternic, dar si pretul va fi cu siguranta pe masura. Am un Galaxy S i9000 si il am de cand a aparut si acum suntem in 2014...nu am avut nicio problema cu el din punct de vedere hardware, chiar daca folosesc CyanogenMod.

 

S-au stricat cei de la Samsung rau de tot cu interfata lor... Tot pe la voi parca am citit cum ca S3 nu va primi KitKat din cauza interfetei care consuma prea mult. Cred ca trebuie sa arunce un ochi si la partea software nu doar la hardware.

 

Nu stiu voi, dar cel putin eu caut o interfata cat mai prietenoasa si simpla. TouchWiz este pur si simplu un chin pentru majoritatea.

Link to comment
Share on other sites

Guest Deio

Dupa Galaxy Tab S vine T apoi X si Y si dupa Z, oare trec la Hexa? :))

La cat de des lanseaza Samsung tablete, pana ne dezmeticim, apare alta. Toate pe Android, nimic pe Windows. Pacat.

Adica au putere, know-how si nu vor. Cred ca fac profit mai mare pe Android? Cu siguranta nu. De aceea lanseaza zeci de modele noi, ca sa aibe categoriile asigurate, atacam pe toate fronturile :P Nu conteaza ca ne mor soldatii, ca investim in resurse pana la epuizare, trebuie sa prindem cate un nou client, trebuie sa il agatam :D

Asta vad ca e strategia lor. Din nefericire, s-ar putea sa abandoneze si Android si sa se concentreze pe Tizen. Asa am eu o banuiala. Sper sa ramana la stadiu de banuiala doar.

 

Samsung au produse bune, foarte bune. Dar prea multe, au 100 de modele de tablete, gasim la concurenta produse similare la preturi mai bune. Cu zeci de procente mai putin chiar.

E pacat ca au adoptat aceasta strategie defectuoasa.

La ce echipe au si ce oameni priceputi au, ar putea avea 2-3 telefoane, 2-3 tablete, 99% perfecte. Mai bune ca ale lui Apple, pentru ca se pricep.

Dar au produse pline de lacune, pentru ca le fac de mantuiala. Au design foarte bun, folosesc ecranele alea AMOLED care sunt splendide, au reinventat roata cu gama Note, dar pacat. Au prea multe lacune.

 

Si sunt lacomi. Produsele, pline de probleme, costa, mult. Costa mai mult ca si concurenta. Vad pe forum, chiar daca multi isi permit telefoane Samsung de varf, aleg Nokia, LG, HTC, Apple sau Asus chiar. Asta pentru ca sunt coplesiti de lucruri inutile pe care Samsung le impinge in produsele lor. Nu toti vor Smart bla bla si toate functiile, care le dezactivam in 5 minute la prima utilizare.

Unii cauta altceva. Ceva ce ii ofera ceilalti.

 

Tare mi-as dori ca Samsung sa nu mai considere EOL produsele lor in 3-4 luni si sa ofere suport mai bun. Poate atunci nu ii vor mai critica carcotasii.

Link to comment
Share on other sites

Fac produse cu lacune pentru că își permit. Și toți care au fost pe val după o anumită perioadă au început să fabrice căcaturi scumpe. Vorbesc din proprie experiență cu Nokia. Am avut 5130 care avea S40, un soft bazat pe Java. Softul avea hibe. De exemplu jocurile care depășeau 1024 ca dimensiune instalată nu mergeau deloc, dar aceleași jocuri mergeau pe telefoanele Sony Ericsson, cardul devenea inutilizabil după resoftarea service (DCT-4). A rezistat un an și opt luni după aceea a murit definitiv. 

Apoi am avut Nokia C5 un telefon cu Symbian. Uram faptul că la anumite video-uri și formate nu mergeau, că se bâlbâia până și cu filmările camerei sale. Camera era mediocră. Per total nu avea aceleași probleme ca primul adică accepta și .JAR, dar și .SIS, .SISX. A rezistat un an, și l-am ucis printr-o tentativă eșuată de cum s-ar numi acum ROOT. 

Nokia N900. Probleme cu calitatea hardware. Mufa USB s-a desprins de pe placa de bază...etc. Am citit pe net că au fost multe cu probleme. 

Nokia N9 pot să zic că e un telefon bun. 

Dar eu cred că am prins mecanismul acestei piețe. Vin niște băieți cu niște bani, investesc aduc o companie pe profit, o fac să-și facă bani, apoi după ce și-au scos dublul, triplul, quadriplul sumelor investite se mută la altă firmă. 

Cade Samsung, se ridică LG, cade LG se ridică HTC, cade HTC, se ridică alții și tot așa. După acest model, urcă și coboară fiecare.

Link to comment
Share on other sites

Cand va aparea un Tab 4?

 

Am citit destul de atent regulamentul noului concurs, dar n-am vazut acolo ca fiind scris "postari off-topic". E chiar asa de greu sa mai si ganditi ce si unde postati ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Samsung galaxy tab S 10.5 ar trebui sa fie cea mai buna tableta samsung de pana acum.Cu ecran superAMOLED cu rezolutie 2k,6.6 mm grosime.specificatii de top si kitkat.Deasemenea si camera de 8mp back.

Edited by Vlad Lupu
Link to comment
Share on other sites

Guest Deio

Specificatii similare are si Note 10 2014 si are in plus S-Pen si functie de telefonie plus de doua ori spatiu stocare la bani mai putini.

S e un refresh, nu prea reusit.

Link to comment
Share on other sites

Samsung tab S este o combinatie dintre performantele lui Note 10.1 2014 si aspectul unui samsung tab,numai fara stilus,cu ecran superAMOLED si cu 0,4 inchi mai mare .

Edited by Vlad Lupu
Link to comment
Share on other sites

Samsung galaxy tab S 10.5 ar trebui sa fie cea mai buna tableta samsung de pana acum.Cu ecran superAMOLED cu rezolutie 2k,6.6 mm grosime.specificati de top si kitkat.Deasemenea si camera de 8mp back.

Specificați de ce doriți asemenea specificații.
Link to comment
Share on other sites

Guest Deio

Vlad Lupu, stiu ca esti nou pe forum si vrei sa iti cresti numarul de postari rapid, dar inainte de a mai afirma ceva, te rog mult citeste inainte topicele si apoi posteaza ceva, ceva inteligibil. Pana acum nu prea ai reusit.

Ce spui tu nu are nici un sens.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use