Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut.Mi-am cumparat recent un S4 ,si nu prea sunt incantat de viteza cu care lucreaza.,de ex in google sau in facebook, merge incet de tot ori se blocheaza si imi apare mesaj ca aplicatia s-a oprit, sau intarzie mult la oprire sau la pornire.,nu-i merge nici Skype...De asemenea nu prea-mi place cum scoate pozele....oricum camara are 13 megapixeli,..Asaa..,mai am un S3 mini si merge perfect,Eu cred ca S4 ar trebui sa aiba viteza mai mare ca S3 mini nu-i asa?? Poate imi da si mie cineva, ceva informatii? Multumesc

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

S4, este un telefon foarte bun. Eu il am de aprox. 8 luni si nu pot spune ca am problemele astea la el si nici nu le-am avut vreodată de când il am. Camera e net superioara de S3 sau S3 mini, nu mai spun de rapiditatea in lucru. Procesorul e mai mult decât suficient, 2 GB de memorie RAM, ecran mare cu rezoluție full HD și mai sunt destule de zis.

La tine, e problema software. Una din variante ar fi problema de rom ( posibil revenire dupa o restabilire setari fabrica), dar ai grija ca se pierde tot ce ai pe el (agenda, mesaje, multimedia, etc), de aceea se recomanda o salvare in prealabil.

Eventual fa un update la ultimul rom. Eu recomand ultima versiunea de Germania (GNE5) ce se găsește pe Sammobile sau dacă nu verifica la actalizari OTA și vezi poate ai vreo actualizare disponibila. Sau au fost instalate niste aplicații care ar putea dauna sau bloca telefonul. Nu ai menționat cum ai luat telefonul (nou din magazin sau la mana a doua)

Oricum tot ce poți tu face in prima faza si simplu e sa dai restabilire setari fabrica si sa vezi cum se misca apoi. Atașez câteva instrucțiuni cum se face asta (pentru cine nu știe cum)

e9ynydad.jpguge4yqun.jpg

Si pentru update OTA

ja5a4uza.jpgu6erahe4.jpgu4e6ybyh.jpg

 

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use