Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut. Am de curand un S3, si imi merge wi-fi in orice locatie mai putin acasa. Tin sa precizez ca pe telefonul fratelui meu merge wi-fi, e fara parola si nu are probleme. Sa fie problema din telefon, sau din pc, cumva tipul de windows nu accepta modelul de telefon? Nu stiu ce sa-i fac, am mare nevoie de internet pe el cand sunt acasa si daca tot beneficiez de wi-fi e nasol sa nu-l pot folosi :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce îți apare când încerci sa te conectezi? Salvat?

 

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca merge wifi-ul in alte locații, mai puțin acasa, înseamnă că problema e de la routerul wireless de acasă. A fost configurat prost sau greșit. Daca tot zici ca nu ai parola(deși nu e bine), atunci resetează routerul. Vezi ca are un buton micuț îngropat in spatele carcasei. De regula se apara cu ceva suptire, gen pix sau ceva asemănător. Aștepți sa se reseteze, după care incerci din nou. Recomandat ar fi sa reconfigurezi routerului bine cu setările adecvate si de-asemenea o parola cat de cât. Daca si dupa asta face la fel, atunci dute in telefon in setari Wi-Fi si mergi pe rețeaua ta de acasă, dai ignorare, după care lasa sa scaneze rețeaua si dute din nou pe rețeaua ta si dai conectare, eventual pe avansate si vezi daca e ceva greșit pe acolo.

 

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

In cazul acesta, rămâne in picioare ce a zis colegul mai sus. Ai filtrare dupa MAC-ul telefonul tău. Încearcă totuși un reset la router, ca se șterge acea setarea, daca nu știi cum sa intri la setările routerului si sa anulezi filtrarea după MAC. Daca tot nu merge si după faza asta, va trebui să-i dai telefonului, restabilire setari fabrica.

Atenție se pierd toate datele din telefon. Fa un backup in prealabil la agenda, foto si alte date importante din telefon.

 

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu te pricepi cu setarile router-ului, mai bine sa nu-i dai resetare, pentru ca o sa pierzi si conectarea la Internet a router-ului prin WAN. Scuze ca te intoarcem cu 180  de grade. Daca nu te pricepi cu setarile si nu ai pe cineva care o poate face, da-ne marca si modelul si cautam noi in manual, pe net si te indrumam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil ai o eroare DHCP pe router si trece in conflict ip, sterge conex WLAN de pe fiecare dispozitiv conectat, dai un reboot la router (opresti si il repornesti dupa 10 sec) il lasi sa faca boot init si sa-si aloce ip-uri  LAN devices dupa care faci conectare unul cate unul in WLAN.
Daca nu vrea ii poti face un reset to defaults, daca routerul vine cu fw  de operator gen RTC nu pierzi parametrii in caz contrar faci un bachup in prealabil
Verifica si daca ai prezente filtrari, nefiind protejata reteaua, poate ca cineva din exterior isi aloca o banda mai mare si mai taie din ele:)
Baga-i un WPA totusi...

ce treaba are PC-ul...el face partajarea in WLAN?
poate dai mai multe informatii despre configurarea ta de retea; router, stick...

Edited by qwess

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use