sarbul 82 Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Mie mi se pare chiar corect : achiti avansul si apoi prima rata . Nu vad nici o problema sa le achiti pe ambele , la inceputul inceputului . Daca pt avans lucrurile sant clare , cand sa achiti prima rata ( rata nr 1 ) , in luna nr 2 ? Sau in luna nr 1 ? Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Avans -> produs / serviciu -> rata 1 Quote Link to post Share on other sites
DIGI_Helper 286 Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 In mod normal se achita avansul si prima rata vine pe factura. As putea verifica daca doresti ce s-a intamplat. Desigur, pot fi si particularitati/cazuri izolate. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Nu e cazul, multumesc. El intrebase initial daca avansul se achita la incheierea contractului (cum ar fi normal, zicem noi) si i s-a zis ca nu, vine pe prima factura. Era doar o mirare. Quote Link to post Share on other sites
koss_x_treeme 19 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Eu am achitat avansul cand am ridicat telefonul din POP. Acum pe factura vad ca imi vin primele 2 rate pe o singura factura. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Superb. Ma intreb daca pe urmatoarea factura tot doua rate o sa-ti vina. Macar termini creditul mai repede Quote Link to post Share on other sites
DIGI_Helper 286 Posted November 25, 2014 Author Report Share Posted November 25, 2014 Eu am achitat avansul cand am ridicat telefonul din POP. Acum pe factura vad ca imi vin primele 2 rate pe o singura factura. Te rog sa imi spui in PM codul client sa pot verifica exact si voi reveni cu un raspuns. Quote Link to post Share on other sites
sarbul 82 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Eu vad lucrurile cam asa : cand e vorba de avans , inseamna ca trebuie sa platesti totul in avans si anume in momentul semnarii contractului . Adica : in momentul in care semnezi contractul , mergi fuguta la casierie si platesti avansul . Ulterior , cand vine prima factura , platesti prima rata . Din cate vad eu , cei de la Digi nu te obliga sa platesti instant avansul ci odata cu prima factura . Tot cu prima factura vine si rata nr 1 . Mi se pare cel mai logic posibil si cu maxima toleranta din parte Digi : pleci acasa cu produsul , fara sa platesti efectiv nimic , doar cu prima factura platesti avansul + prima rata . PS : nu sant vreun fan neconditionat Digi , numai eu stiu cate urari de dulce le-am trimis cand am intrat in contact cu relatii cu clientii . Quote Link to post Share on other sites
DIGI_Helper 286 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Info: S-au modificat preturile la mai multe telefoane, va rog sa consultati oferta curenta: http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile S-au introdus 3 modele de telefoane: Philips S398, HTC Desire 310 Dual si HTC Desire 516 Dual. (momentan pot fi comandate prin casierie si site rcs-rds) Oferta actuala DigiMobil cu preturile telefoanelor poate fi accesata la acest link: https://digicare.rcs-rds.ro/docs/prices/oferta-02-12-2014.pdf goodoane, Sebi and Innoxius 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 29. Or fi multe, or fi putine ? Gastarbeiter 1 Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Între. 😎😎😎 Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
DIGI_Helper 286 Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Info:Allview A6 Quad nu mai face parte din oferta DigiMobil. Comenzile existente se vor onora in limita stocului disponibil. Quote Link to post Share on other sites
sarbul 82 Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Bravo Digi ! Ce bine ca , usor - usor , nu mai colaborati cu Allview . LCM, IonuÈ› and Scootch98 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts