Clicky

Jump to content

Sony Xperia Z3 - zvonuri si informatii preliminare


Recommended Posts

Definește-mi normalitatea. Bineînțeles că o să fie tot un Prime :)). Ce-mi place de toți ăștia cu Android este că își sparg biluțele cu mâna lor. N-o să le mai cumpere nimeni prostioarele lor high-sfârșit :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pana la urma sonyericsson s-a remarcat prin seria cybershot si walkman la telefoane.. In ultimul timp nici calitati de cybershot nici calitati de walkman nu are seria xperia Z. Sper ca urmatorul varf de gama sa vina cu o camera decenta precum si amplificator decent pentru casti integrat. (nu e chiar asa greu de imprementat). Sony ar face bine sa lase trickurile software ce dau bine la marketing si sa implementeze hardware inovatii pe partea foto si audio mai ales.

Edited by koss_x_treeme
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Și ce te nemulțumește pe partea audio? Ești foarte revoltat vad, de parca ești obligat sa le cumperi produsele în fiecare an. De ce crezi ca exista concurenta? Nu ca sa ai de unde alege?

Exista Viper4Android, nu ai nevoie e egalizatorul stock al producătorului.

Sunt revoltat fiindcă sony a fost odată în top 3 producători de telefoane mobile și acum este undeva pe locul 7 după xiaomi. E oricum mai bine decat acum 3 ani când erau bagați în statistici la ^others^

Sony e un conglomerat de firme Ar putea să implementeze unele din tehnologii din grupul propriu în smartphonuri. Eu din vremea sonyericssonului c905 nu am mai văzut că sony a inovat ci din contră a dus trena inovațiilor și mai mult că s-a chinuit prin strategii de marketing să revină la mal.

 

Eu nu vorbeam de egalizator soft sau alte egalizatoare. Nu mă interesează trikurile software pe partea audio. Vreau hardware audio potent

Edited by koss_x_treeme
Link to comment
Share on other sites

mi se pare aberant sa scoata xperia z3 compact cand z2 compact nici nu exista................o sa ajunga si astia ca samsung :))))

Peste numere se mai sare si in alte domenii sau la alte firme. Eu cred ca mai aberant ar fi fost sa apara Z3 si apoi Z2 Compact, doar ca sa tina numarul ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use