Vitamina 432 Report post Posted January 25, 2017 (edited) Lapdock nu desk dock. Edited January 25, 2017 by Vitamina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Deio Report post Posted January 25, 2017 Scuze, am modificat. Is la lucru si neatent Am pus link si aici, dar modificat si postarea mea de dinainte: https://mspoweruser.com/hp-elite-x3-laptop-dock-will-work-lumia-950/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted January 26, 2017 Ar trebui ca si CEO-ul HTC sa citeasca articolul asta, avand in vedere ce preturi vor pe telefoane cu procesor Helio P10 si Snapdragon 821. http://www.androidauthority.com/a-lack-of-qualcomm-alternatives-is-hurting-the-ecosystem-744879/ Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk 3 Innoxius, Mihai and MoshuXXL reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted January 31, 2017 Razer (de care n-am auzit) a cumpărat Nextbit (de care am auzit). 1 Feri reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Deio Report post Posted January 31, 2017 Razer is aia cu soarecii si mai nou tastaturi, mai nou laptopuri si te miri ce mai "produc". (pe naiba ca rebrandeaza) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Feri 8,150 Report post Posted January 31, 2017 Și destul de scumpe..... Sau vorba lui @Deio pret....coca... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 1, 2017 Sper sa nu va mire faptul ca producatorii inca mai triseaza in testele de benchmark, de altfel inutile, dar pe care toti testerii le folosesc obsesiv pentru a demonstra cat de "ciumege" sunt telefoanele. https://www.xda-developers.com/benchmark-cheating-strikes-back-how-oneplus-and-others-got-caught-red-handed-and-what-theyve-done-about-it/ 1 nick5roo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 2, 2017 Nu stiu cat de serioasa e stirea, dar avand in vedere "performantele" Telekom cred ca e de bun augur stirea si sper sa se concretizeze. Poate sub o noua conducere revin si ei cu picioarele pe pamant in ceea ce priveste preturile si serviciile oferite. http://www.money.ro/telekom-discuta-iesire-de-pe-piata-din-romania-operatorul-impartit-intre-orange-si-rcsrds/ 3 MoshuXXL, Szilárd Ervin Szőgyenyi and Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 2,601 Report post Posted February 2, 2017 Păi eu am înțeles că se vinde jumătate la Orange și jumătate la RDS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 2, 2017 Eh, sunt negocieri. Eu sper sa vanda la unii care nu sunt prezenti in Romania. Daca vand la astia, e mai rau pentru utilizatori, ca dispare concurenta. Nu ca ar fi fost mare branza Telekomul, dar conteaza un operator in plus. Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk 2 MoshuXXL and Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nick5roo 1,754 Report post Posted February 3, 2017 Click Shop nu era tot a lor? Deci dovada că teleplop e pe ducă Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,047 Report post Posted February 3, 2017 @VladPaul, Telekom.nu prea are cum sa dea faliment. E una dintre cele mai mari companii de telecomunicații la nivel internațional. Dar se pare ca în tara noastră, n-au știut să-si gestioneze bine afacerile. Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted February 3, 2017 Au zis ca dubla Germanos, de aia l-au inchis. Eu zic ca ceva nu se leaga. Nu la stirea asta, ci la toata istoria DT in Romania. Nu castiga privatizarea Romtelecom in fata unor greci de care pana atunci nu auzisem. Dau un comunicat apoi in care zic voalat ca nu au vrut sa plateasca mita ceruta. Ii cumpara apoi pe grecii respectivi, nici o schimbare in Romania. Apoi vin cu catel si purcel si toata lumea credeam ca va fi renasterea fostei Romtelecom. Dupa euforia de inceput, ne trezim cu servicii groaznice, la preturi mari. Toti ne intrebam ce se intampla. Si au tinut-o asa destul timp incat imaginea negativa sa se intipareasca foarte adanc in societate. Apoi fac exit. De fapt split + exit. Ce au vrut de fapt in Romania? Ce experienta au facut? Sa dai bani pe ceva pe care apoi sa-l strici si sa vinzi nu e caracteristic unei firme "cu greutate". S-au comportat ca un fond de investitii prost condus. Cumperi si vinzi. Nu stim daca vor vinde in pierdere sau nu, dar nu vad care e schepsisul sa faci ce au facut ei intr-o industrie care e pe val, intr-o tara in care poti sa faci cam tot ce vrei. Avem marele avantaj pentru investitori ca suntem in UE si NATO, dar pentru ei e mai lejer aici decat acasa. Aici nu sta nimeni cu batul sa respecti una, alta. Adica se sta, dar cu spatele. Si in alta ordine de idei, Digi nu sta grozav la capitolul bani lichizi. Sunt foarte, foarte indatorati. Marile investitii facute si micile tarife practicate fac sa traiasca pe credit la modul pe repede inainte. Alta investitie? Daca ar fi doar preluare de clienti ar fi perfect. Dar e preluare de firma. Cu tot: angajati, echipamente, licente, datorii. Si clientul care are pachet complet de la ei ce face? Ramane cu fixul la Orange si mobilul la Digi? O sa fie bataie cu sange intre Orange si Digi sa-i aduca cu totul. Au mai fost impartiri din astea pe piata romaneasca, dar s-au impartit firme romanesti mici si care aveau un singur serviciu. Internet sau cablu TV. Eu imi pregatesc berea si alunele 5 MoshuXXL, Szilárd Ervin Szőgyenyi, Sp1tfire and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,047 Report post Posted February 3, 2017 Încă ceva, baga reclama la greu. Și la început, când au venit, doar Telekom vedeam la TV. Ceva s-a stricat pe parcurs. Și eu floricelele. Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 3, 2017 Class action suit impotriva celor de la Apple. http://www.phonearena.com/news/Class-Action-suit-says-Apple-forced-iPhone-users-to-upgrade-to-iOS-7-to-save-it-money_id90667 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 2,601 Report post Posted February 3, 2017 Dintr-un motiv necunoscut, Telekom a venit în România cu prețuri și oferte de Germania. Au băgat reclamă încât era eu sătul de ea (nu mă prea uit la TV decât la filme, HBO, sport și altele de genul, foarte rar pe ProTV, TVR și canalele unde se dă multă publicitate). În țara unde un abonament de 20 de euro înseamnă 10% din salariul multor oameni ei vin cu prețuri de Vest. Nu se punea problema decât când vor închide magazinul și vor pleca. Dum bun și cale bătută, (Deutche) Telekom. 1 Sp1tfire reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Deio Report post Posted February 3, 2017 Motivul nu este deloc necunoscut. Romania este piata de desfacere si astia au gasit o oportunitate de a mulge si a face afaceri cu statul roman. Doar se poate, nu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 3, 2017 Nu stiu ce-au muls, ca imediat dupa preluarea Cosmote au injumatatit beneficiile abonamentelor si au dublat pretul. Au schimbat manageri la greu, au comasat departamente, au disponibilizat personal, deci singurul lucru pe care l-au facut au fost sa se mulga singuri, altfel nu scoteau taraba la mezat. Au vrut sa-si scoata banii dati pe achizitia Cosmote mult prea repede si au cazut in trompa. Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk 2 pascaleandrei and Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 2,601 Report post Posted February 6, 2017 Orange e moderat la prețuri. Vodafone are cele mai mari prețuri la abonamente, am verificat din când în când. Cred că RDS e mult mai interesat să cumpere infrastructura Telekom, dacă au bani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DTTR 4,962 Report post Posted February 6, 2017 dupa cum s-a mai discutat DIGI nu au bani... DIGI au datorii... multe! mari! dar au preturi perfecte pentru mine! 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted February 17, 2017 Mostenitorul gigantului Samsung a fost arestat Poate scapa cu o OUG 3 MoshuXXL, nick5roo and Alpe d'Huez reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,026 Report post Posted February 17, 2017 Lee Jail-Yong. 2 Innoxius and Sp1tfire reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted February 17, 2017 E clar mana agenturilor straine si a multinationalelor. Mai exact a agenturii multinationale Apple 2 nick5roo and Alpe d'Huez reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nick5roo 1,754 Report post Posted February 17, 2017 Al naibii Dracnea ce brațe mari are la caracatiță! Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,026 Report post Posted February 17, 2017 Utilizare extinsa (pana la rudele de gradul III), pe viata, numai a produselor Apple. 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites