Clicky

Jump to content

Intrebare Real Racing 3


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

salut... am o intrebare   inlegatura cu acest joc sau in general jocurile mari.  Am mutat in SD-card acest joc si  nu  merge,am copiat inapoi de unde lam mutat, si am intrat in Manager de aplicati/cartela sd si am  bifat pe joc ,surpriza nu sa mutat....sau cum procedez sa joc de pe card.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gabii nu fi rautacios.Trebuia sa-i raspunzi asa: nmn nu iti spune. :))

Acum Cristi Cristian se poate dar iti trebuie root. In functie de telefon se pot muta aplicatii si fara root. Sunt pe pe taptalk si nu vad ce telefon ai.

Si un sfat prietenesc las-o mai incet cu post-urile aiurea. Daca vrei sa faci post-uri cauta topic-urile recente unde se discuta despre probleme si incearca sa ajuti. Dar nu cu post-uri aiurea in graba doar de dragul de a le face. Inca ceva din ce am inteles eu trebuie sa fi membru de cel putin o luna pentru a participa la concurs asa ca daca nu ti-ai facut contul acum 2-3 saptamani nu prea ai sanse. Sper sa nu gresesc si sper sa nu te superi. Aceste sfaturi sunt prietenesti si sunt spre binele tau.

 

Trimis de pe al meu gt-s6310 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ai puns punctul pe "i". Cand e vorba de vreun concurs apar ca ciupercile iar daca mai e sa si castige, nici macar nu revin pe forum cu un multumesc. O fi prea mare osteneala. Genul acestea de conditii pentru concurs sunt extraordinare pentru cititorii site-ului si al forumului. Sunt convins ca noi care suntem zi de zi pe aici, facem asta din pasiune pentru subiectele discutate pe aici si nu pentru concursurile organizate... dar daca e si vreun concurs, fie primit. Nu m-am mai inscris la vreunul de luni bune dar acum o sa o fac.

 

Sent from my Moto G using Tapatalk.

Link to comment
Share on other sites

Am si eu o problema cu RR3. Am dat o resetare la parametrii din fabrica si dupa ce l-am instalat, nu a salvat si progresul. Inainte de a da resetare, m-am logat cu contul de facebook, i-am dat save in cloud si am salvat si in play games. Problema ca nu pot sa reiau jocul de unde am ramas. In play games imi vede progresul, dar jocul tot de la inceput o ia. Sa ma apuc iar de el, mai bine o las balta.

 

Sent from my Moto G using Tapatalk

Edited by k_gula1985
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use