Clicky

Jump to content

Problema sau nu... ?


Recommended Posts

Salut, sper sa fii postat bine si sa nu fie deja un topic deschis deja pe tema asta...

Mi-am luat un lumia 625 zilele trecute, toate bune si frumoase doar ca acum  2 zile mi-a aparut in store sa fac nise update-uri la aplicatii, toate bune si frumoase, le-am facut doar ca mi-au aparut si chestii din setari sa le fac update. Nu stiu daca m0am exprimat correct dar in setari la wp avem retea+ , accesorii, audio , filtru apel si asa mai departe, e si astea mie mi-au aparut in store ca fiind aplicatii sau nu stiu exact , dar sa le fac update. Intrebarea mea este: E ok sa le fac update sau sa le las asam mentionez ca nu ma intereseaza windows 8.1, vreau sa raman la 8 imi place mai mult, si voiam sa stiu daca le-as face update daca inrautatesc/imbunatatesc ceva sau n-are legatura cu windows 8.1 sau nu stiu, mai multe informatii de la cineva care se pricepe mai bine. La "problema" asta chiar mi-a dat cu virgula si nu stiu ce sa fac. Merci frumos pentru ajutor, o zi buna .

Link to comment
Share on other sites

În primul rand, ce îți place la w8 și nu îți place la w8.1? În al doilea rand, din câte știu, update-urile aduc numai îmbunătățiri, ca dacă nu s-au fi numit Downgrade. Ca și cum ai zice ca nu treci de Windows XP la Windows 7/8

 

Trimis de pe LG G2

Link to comment
Share on other sites

Treaba cu imbunatatiri stiu ca asa e :)), am avut tel cu android, acum am tableta android si I-am facut manual update la 4.4 de la 4.2, dar sunt fan demult timp wp. Nu e ca nu-mi place neaparat dar din cate stiu eu inca-I in variant preview si asa am facut si la tableta am asteptat pana a aparut versiunea finala, dar idea e ca 8.1 din cate am vazut eu nu-I asa aratos, in fine n-am umblat cu el sa vad cu e, idea e ca vreau sa stiu daca e ok sa fac update la setarile care-mi apar in store, si daca au vreo treaba cu windows 8.1 sau daca doar imi imbunatateste telefonu...

Link to comment
Share on other sites

Acele update-uri sunt bune sunt folositoare precumt double tap to wake ,sau să blochezi numerele pe care nu le dorești din telefon ,nu aduc nimic in minus performante telefonului ,crede-ma ca am și eu lumia dar ar trebui sa-i faci un factory reset după deoarece mie cateva zile mi-a mancat bateria mai rapid dar atata tot in rest nimic . De ce nu astepti 8.1 ? Eu o fac cu nerabdare să fiu sincer .

Link to comment
Share on other sites

Faza e ca eu am deja acele functii in setari , nu stiu exact daca ar imbunatatii ceva sau :-??, tu zici ca ai facut update la ce de ti-a ruinat bateria ? poate intr-un viitor apropiat voi face update la 8.1 dar acum vreau sa stiu de astea...

Uite exac ce-mi apare sa fac update :

 

1. punct de acces

2. retea+

3. verificare stocare

4. nokia express

5. accesorii

6. atingeti

7. audio

8. filtru apel

9. nokia care

10. suplimente+informatie

Link to comment
Share on other sites

Daca nu-ti convine ceva,dai un factory reset dupa si gata,sau fa un backup inainte sa faci update-urile daca se poate pe wp.

 

Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14

Link to comment
Share on other sites

Salut, ma poate ajuta cineva ? Am rezolvat cu update-urile, dar am o mica/mare problema de cand am luat telefonul asa mi-a facut si inainte de update deci n-au ele nici-o vina... Cand dau sa ascult muzica, bag castile in telefon dau drumu la muzica si dupa 10-15 secunde scade volumul de la 30 de 0 , trebuie sa stau sa scot castile din telefon sa inchid muzica sa bag castile si sa dau drumu la muzica iar si numai face asa, merge normal. Stie cineva care-i buba ? cum pot remedia trb asta ? Multam.

Link to comment
Share on other sites

Vezi poate ai o setare noua care reduce volumul atunci cand se scot sau se reintroduc castile in telefon. Pe Windows-ul de pe PC exista o setare din asta de pe vremea XP-ului.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use