Innoxius Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Nu se deschide. Cand am zis ca o sa ajunga toti comerciantii sa te baneze.... Mihai, Sebi and Liviu Roşca 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Sigur ecranul de eroare e cu "404 madărfacăr" Innoxius, Sebi and Mihai 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 La ce bani era? Și de la cat? Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 1281 lei, GTX 970 Turbo OC de la Asus cu 4 GB GDDR5. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Oioioio ce reducere. Nu este gtx 970 în diferite variații de VRAM, Mihai. Placa o sa fie zgomotoasa, cooler ul fiind unu de tip blow,iar placa se va încălzit mai mult decât un G1 Gaming de la Gigabyte sau seria gaming de la MSI. La prețul ăla totuși, trebuie sa fii bulangiu sa te plângi Sa te bucuri de ea, asta dacă o vei primii vreodata. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Gresit, coolerul de tip reference Nvidia este cel mai bun. Adica "blower" cum ii zici. Cooler radial, e mai silentios ca placile cu 2 sau 3 ventilatoare, ce se strica cel mai des. Toate placile mele video asa au fost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Oioioio ce reducere. Nu este gtx 970 în diferite variații de VRAM, Mihai. Placa o sa fie zgomotoasa, cooler ul fiind unu de tip blow,iar placa se va încălzit mai mult decât un G1 Gaming de la Gigabyte sau seria gaming de la MSI. La prețul ăla totuși, trebuie sa fii bulangiu sa te plângi Sa te bucuri de ea, asta dacă o vei primii vreodata. Sent from my LG-D802 using Tapatalk O va primi, daca are numar de comanda, eu nu am avut probleme la comenzi cu Altex, doar cu garantia, au lalit-o la greu, odata, iar politica lor de retur nu se adreseaza pe juridic, insa cand au preturi bune, au.... in rest Bafta ! Apropo cred ca au vandut toate cele 100 placi ce le mai avea furnizorul prin stocuri, si da, e o placa excelenta, muta as zice , m-am jucat cu una acum 3 saptamani, insa eu nu am avut banuti disponibili, am investit ce mai aveam intr-un laptop home use... Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Știam în ce mă bag, la prețul ăla merită. Și la placa video de acum se aude doar ventilatorul plăcii video când mă joc. Era și cazul să apară o reducere frumoasă. A mai luat-o și un om care trăiește din gaming. Nu prea pot da greș. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 La prețul ăla e o ofertă incredibilă. Eu am prins un r9 390 nitro la 1600, dar nu se compara cu reducerea asta. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 32 GB MICRO SD SAMSUNG - 10$ http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_28060.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Proaspăt Sent from my LG-V500 using Tapatalk Mihnea Ionut, Denis Bogdan, soare and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 L-ai comandat? Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Nu. Că îmi dau banii pe Lumia în 30 de zile. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Andrei P. and MMarius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Te-a mancat......madarfacar..... Mai bine luai G4.....macar faceai poze nemuritoare lui Titus...... Denis Bogdan and Mihnea Ionut 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Titus is dead! Mozart, Grieg and Molly... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Nu vă grăbiți cu banii la G4, S6 and co. Mai stați o lună că o să mai scadă prețul lejer cu câteva sute de lei. Mihnea Ionut, Denis Bogdan, Sp1tfire and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Titus is dead! Mozart, Grieg and Molly... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Sorry..... Daca vrei iti pot dona niste pisici......eu am 5 buc si vad ca femelele iau proportii..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akHolic Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 (edited) Fratele Liviu are dreptate ! Sa nu va grabiti . Eu nici pe g4 , nici pe s6 nu am pus ochii . Am pus ochii pe un "smartfion" prea bun la 600 lei ( Vonino Zun ) cred ca el va fi viitoarea mea achizitie , in categoria telefoane dar nu ma grabesc sa arunc cu banii . Poza cu specificatiile la Vonino Zun Edited February 19, 2016 by akHolic Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Mă bate gândul să cumpăr figiderul ăsta (link de afiliere): Combina frigorifica No Frost ARCTIC ANK305NFS+, 260 l, A+, argintiu E la reducere si tocmai mi s-a stricat combina frigorifica. Cat de OK e marca Arctic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 De parca ar conta un nume... Tu dintre toti stii cel mai bine ca un nume e praf un ochi, marketing. De vrei un produs bun, cauti ceva ce are garantie multa si service la care nu se merge cu grenada in mana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Eu am un arctic care nu s-a oprit din 2000. Modelele noi nu știu. Așteptăm părerea unui profesionist. Gabii and akHolic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Orice produs din lumea asta se strica. Mai nou, acest lucru se intampla mai repede decat ne dorim, datorita invaziei de produse, CTC-ul nu mai e la mare pret. Asa ca sincer, iti cumperi ceva nu dupa fiabilitate, ce nu mai poate fi garantata, ci dupa dotari. Oh, sa nu uit. Majoritatea tehnicienilor recomanda ca electrocasnicele sa nu aibe prea multe circuite electronice, prea multi senzori, deoarece se strica mai usor si la service nu se gasesc piese de schimb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Nu vă grăbiți cu banii la G4, S6 and co. Mai stați o lună că o să mai scadă prețul lejer cu câteva sute de lei. Povești.Htc One M7 e cam la același preț ca acum 3 ani... Nu pun eu botu la astea... Când voi considera că un preț este corect din punctul meu de vedere... Voi achiziționa. Nu G4, că nici belit nu dau 400 evro pe un telefon, dar ceva dual sim pentru doamna. Musai Android. Puie la Wingozfoane! Nu știu NIMIC. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Sorry..... Daca vrei iti pot dona niste pisici......eu am 5 buc si vad ca femelele iau proportii..... Nijvorbă. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Innoxius and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Eu i-am luat fiicei in noiembrie 2014 un frigider Arctic si pana acum nu are nimic, bat in lemn. Dar eu as cumpara de la ei doar frigidere / congelatoare. N-am incredere in alte produse ale unei firme decat in cele care au consacrat-o. E ca si cand as cumpara motocicleta de la Renault. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts