Innoxius Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Nu mai am adaptorul micro-SIM, sa-l fi bagat in tableta, sa vad ce zice si Android-ul Am recuperat adaptorul, am bagat SIM-ul in tableta. Sta bine merci in Digi 3G, fara pic de roaming. Deci, problema cred ca e la telefonul Lumia 630 sau la SO WP 8.1 sau la ambele. Pe undeva este o incompatibilitate. Daca ar putea colegul DIGI_Helper sa transmita mai departe. Pentru altii, nu pentru mine, pentru ca eu voi folosi SIM-ul Digi in tableta. DIGI_Helper 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Info: Pe desfasurator (care poate fi descarcat gratuit din DigiCare) apare si traficul de date mobile pe zile. In coloana Trafic este afisata cantatitatea de trafic efectuata, exprimata in MB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Florin Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Am o problema cu viteza de internet. De luni imi merge foarte greu, si aici ma refer la download, Youtube, PlayStore, Mega,Dropbox, etc . Pana acum descarcam cu 7-8-9 mega si upload-ul cam tot pe acolo. Am un router recent achizitionat Tenda F300, 300Mbps, pana luni a mers totul ok. Cand am venit la apartament viteza era exact, ca pe routerul vechi. 1,3-1,4 mb download. Colegii de apartament mi-au spus ca le '' merge bine '' . Ceva idei? Ce-as putea face? ( Iasi-Alexandru cel Bun. Daca are importanta zona ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 @Dragos Florin - Te rog sa imi comunici in PM codul client si voi verifica. De asemenea, sa efectuezi un test de viteza pe speedtest.net sau rcs-rds.ro cu router/fara router. Daca vei observa diferente majore intre cele doua atunci vei stii unde e situatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Florin Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 RCS&RDS, Ai PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted February 16, 2015 Author Report Share Posted February 16, 2015 @Dragos Florin - Am raspuns mesajului privat. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 care sunt telefoanele care se oferta gratuit la achiztionarea unui abonament optim nelimitat ? pe site nu am gasit nimic... eu vreau sa achizitionez 2 abonamente optim nelimitat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Telefoane gratuite se ofera doar la abonamentul Complet. La abonamentul Optim se achita avans + rate (unde e cazul) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Un pas către un singur sim http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=376 Trimis de pe al meu RedMi Note folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 De curios, care erau vitezele promise de Digi, inainte de "upgrade-ul" asta? Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortu Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 (edited) Hai sa vedem. Eu sunt acum in centrul orasului Oradea. Revin cu un reply pe finele lunii si voi da quote acestui mesaj. Edited March 10, 2015 by Mortu Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Mie imi place prioritatea Litoralului acum, la mijlocul lui martie Sp1tfire, IonuÈ› and Alpe d'Huez 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Da, și eu m-am frământat toată săptămâna. Unde îmi petrec revelionul următor. Trimis de pe GT N7100 cu Tapatalk Innoxius, Sebi and IonuÈ› 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 iar Gigi ti-a citit gandurile ... o sa ai un internet ultra / mega ; asa ie romanu ' : cand nu-i dai , de ce nu-i dai , cand ii dai , de ce-i dai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Ceva de îmbunătățirea semnalului știe cineva ceva? Îmi e ciuda ca la bunica1 am semnal chiar dacă e zona de șes(semnal full) iar pe Orange nu am deloc. Dar la bunica2 am la orange full și la digi nimic, și e zona de munte, unde cică semnalu e mai bun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Informativ: Calculatorul de tarife de pe site este in curs de actualizare. Este mentionat cu rosu pe pagina acest lucru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Da, chiar am vrut aseara sa vad un tarif si am observat ca, cu toate ca scrie ce scrie, raspuns primesc. Oare actualizarea o fi in sus sau in jos ? Daca ma gandesc ca dolarul a crescut serios in fata euro si tarifele sunt in euro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Pana la finalizarea update-ului se poate utiliza lista de la link-ul http://www.rcs-rds.ro/operatori-europapentru a stii in ce destinatii se poti utiliza minutele din abonamentul Digi Mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Nigeria ma interesa. De aia ziceam de dolar / euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Digi Helper : nu am prea inteles cum e cu destinatiile pt care avem minutele din abonament ; mai ales pt cei care au nelimitat ( in limita a 3.000 min , pt cei cars au Digi Opt Nelimitat ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Abonamentul Optim Nelimitat dispune de 3000 de minute internationale care pot fi utilizate cu operatorii din lista de la link-ul http://www.rcs-rds.ro/operatori-europa In cazul in care dispui de Optim 2 de exemplu si ai depasit cele 200 de minute nationale/internationale atunci se va aplica tariful mentionat in dreptul fiecarei destinatii (linkul e mai sus) Calculatorul de tarife este actualizat acum cu noile tarife. In cazul in care detii Optim nelimitat si ai ajuns la limita de 3000 de minute vorbite in international, atunci se va sista apelarea pe international luna respectiva (in plan national va fi in regula, vei putea efectua apeluri nelimitate). Cu 1 a lunii urmatoare se vor putea apela din nou destiantiile internationale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Pai , nu e mai usor sa verificam pe site , in sectiunea tarife apeluri internationale ? Acolo unde trebui introdus numarul Digi Ro , numarul catre care apelam + un cod . Eu unul , de ex , nu stiu in ce retea ( mobila ) are numarul un prieten din Austria ( de exemplu ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 @sarbul - Calculatorul la care faci referire este in curs de actualizare in conformitate cu noua pagina cu operatori europa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Informativ: Clientii au acum posibilitatea de a trimite SMS pentru a achita costul pentru parcare in Municipiul Cluj-Napoca si in Turda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 30, 2015 Author Report Share Posted March 30, 2015 Promotia Digi Mobil Optim Nelimitat in cazul in care abonatul nu beneficiaza de servicii fixe continua si pe luna Aprilie (initial era valabila pana la finele lunii Martie). Astfel, se ofera un discount de 2 Euro pe Optimul Nelimitat de 10 Euro (va deveni 8 Eur) sau 1 Euro pe fiecare Optim Nelimitat de 7 Euro (va deveni 6 Eur), in cazul in care se realizeaza/este realizata deja o portare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts