Andrei P. Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Cum spuneam, am început să ascult deci dau și eu search pe youtube și dau la plesneală)Ce artiști recomanzi? Sent from my G2 running Slimkat ROM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Unele melodii de la skrillex și toate de la quba, e roman și face o treaba foarte faina. Ä‚știa 2 îmi plac cel mai mult, de altii nu știu, mai dau și eu random dar în general, pe ăștia ii ascult. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 Ascult in special Hip-Hop (Eminem.2Pac,50 Cent,B.U.G. Mafia ,Parazitii,Grasu XXL mai multi in orice caz) Apoi ascult rock (incluzand atat heavy metal cat si pe cel normal(Koripklaani.AC/DC,Iron Maden,Dope,Compact,Iris etc.) Dubstep (Skrillex si orice altceva imi pica pe ureche bine) D-alea de prin anii 70 80 (Modern Talking etc.) Si House. Ah,permiteti-mi sa va fac o recomandare.E muzica house.Artistul se numeste Moon: Poate va place: https://www.youtube.com/watch?v=O0ILqWcd214 Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts