Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut,

 

Am reinstalat Windows-ul pentru ca se misca din ce in ce mai greu, iar acum, cu el proaspat, laptopul mi se deschide foarte greu, in rest se misca excelent. Problema este ca in momentul in care il deschid, booteaza repede (15-20 de secunde) iar apoi cand intru in task manager, timp de aproximativ 1 minut, hard diskul este solicitat 100%.Cel mai solicitant program la pornire, consuma maxim 2%, iar restul aplicatiilor 0.0-0.5%.Nu imi explic de ce...am cautat si pe net diverse solutii, precum schimbarea din meniul performantei, la RAM...am dat restart, la fel...multe aplicatii nu am, care sa solicite laptopul, este totusi unul de ultima generatie, un Sony Vaio E Series, Intel Core I5 3230 CPU 3.2 GHZ, 8 GB RAM, cu Windows 8.1. In rest hard-diskul sta la 2-3-4 % daca nu il fortez intens cu aplicatii 'grele'.

 

Multumesc.

 

 

Link to post
Share on other sites

Păi este normal ca imediat după boot să fie un pic mai ocupat și după aceea să scadă imediat. Vezi oprește programele ce pornesc odată cu Windows-ul din Task Manager (eu am dezactivat vreo 10) și nu ar trebui să mai ai probleme.

Link to post
Share on other sites

Și eu am Windows 8.1 Update 1 și hardul este ca și al tău, doar că la mine laptopul este un Asus ;). Este normal ca în primele minute să meargă ceva mai greu pentru că se încarcă sistemul procesele în RAM și așa mai departe. Nu este rost de panică ;), nimic nu este defect.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use