blizzardonly Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Buna ziua, As dori sa stiu daca a incercat cineva sau daca se poate conecta un stick de internet digi mobile prin cablu otg la Samsung Galaxy N7100 Note 2. Si daca se poate sa imi da-ti mai multe detalii despre procedura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Nu se poate utiliza modem de internet ,prin cablu OTG, la telefon.Nu este recunoscut. Solutia ar fi un modem wi-fi. Edited March 24, 2014 by Ionuț Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Ar trebui ca SO sa aiba driver pentru acel modem. S-a mai discutat subiectul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Sau iei cartela deț la digi și o bagi direct în telefon... atât timp cât ai stick de net și merge, înseamnă că în el ai o cartelă cu abonament de date... de acolo vine netul, nu apare din senin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Cu o conditie: telefonul sa nu fie blocat in alta retea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Bine, se înțelege de la sine că nu trebuie să fie blocat într-o anumită rețea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Poate omului ii trebuie sa-si tina cartela lui(ex. Cosmo/vodaf/orange) in note, cred ca de asta si intreaba daca poate ocazional sa lege otg-ul cu net... Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) O alegere eleganta este un modem wi-fi. Sa atarne un stick de date legat cu cablul OTG de un telefon (zic asa,ca idee,caci nu sunt drivere care sa faciliteze compatibilitatea),nu este tocmai o imagine si experienta placuta. Edited March 24, 2014 by Ionuț Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Exista routere portabile cu 3G. Sunt cam scumpe, dar cele bune (de peste 250-300 de lei) tin cel putin 6 ore pe bateria lor. IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Oricum o intoarcem, eventualul (necesar, as zice eu) suport software pentru modem USB ar reduce costurile la cativa lei, pretul unui cablu OTG. Ce normal ar fi ca producatorii de astfel de modemuri (Huawei, de exemplu) sa ofere o aplicatie pentru Android. Alpe d'Huez and IonuÈ› 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Imi place initiatorul topic-ului, a lansat racheta si a disparut ca rusii in kazahstan. Sent from my iPad using Tapatalk IonuÈ› and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Crezi tu ca au dispărut rușii din Kazahstan? Stau pitulati așteptând un moment de slăbiciune, poate mai anexează vreo regiune. Referitor la topic, nu e prima dată când este lansată o intrebare și apoi nici un semn din partea inițiatorului. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Nu-i problema,caci raspunsul/raspunsurile oferite au ca ținta mai mult decat pe inițiator/solicitant. berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizzardonly Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 O alegere eleganta este un modem wi-fi. Sa atarne un stick de date legat cu cablul OTG de un telefon (zic asa,ca idee,caci nu sunt drivere care sa faciliteze compatibilitatea),nu este tocmai o imagine si experienta placuta. Si daca sunt in tren iau modemul dupa mine? Ce e asa urat in a tine un cablu de 10 cm cu un stick? Voi da-ti raspunsurile doar ca sa fie sau aveti habar despre telefoane? Si se poate conecta daca am telefonul root-at! O alegere eleganta este un modem wi-fi. Sa atarne un stick de date legat cu cablul OTG de un telefon (zic asa,ca idee,caci nu sunt drivere care sa faciliteze compatibilitatea),nu este tocmai o imagine si experienta placuta. Si daca sunt in tren iau modemul dupa mine? Ce e asa urat in a tine un cablu de 10 cm cu un stick? Voi da-ti raspunsurile doar ca sa fie sau aveti habar despre telefoane? Si se poate conecta daca am telefonul root-at! Imi place initiatorul topic-ului, a lansat racheta si a disparut ca rusii in kazahstan. Sent from my iPad using Tapatalk O alegere eleganta este un modem wi-fi. Sa atarne un stick de date legat cu cablul OTG de un telefon (zic asa,ca idee,caci nu sunt drivere care sa faciliteze compatibilitatea),nu este tocmai o imagine si experienta placuta. Si daca sunt in tren iau modemul dupa mine? Ce e asa urat in a tine un cablu de 10 cm cu un stick? Voi da-ti raspunsurile doar ca sa fie sau aveti habar despre telefoane? Si se poate conecta daca am telefonul root-at! Imi place initiatorul topic-ului, a lansat racheta si a disparut ca rusii in kazahstan. Sent from my iPad using Tapatalk Imi place initiatorul topic-ului, a lansat racheta si a disparut ca rusii in kazahstan. Sent from my iPad using Tapatalk As raspunde dar nu am cui! deocamdata nu sunt raspunsuri clare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Astea doua nu sunt destul de clare ? Nu se poate utiliza modem de internet ,prin cablu OTG, la telefon.Nu este recunoscut.Solutia ar fi un modem wi-fi. Ar trebui ca SO sa aiba driver pentru acel modem. S-a mai discutat subiectul. Si n-am inteles faza cu modemul in tren. De ce crezi ca un modem wi-fi nu poate fi luat in tren ? samyjuanito and IonuÈ› 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Isn't it unfortunate when you read the same sentence twice. Isn't it unfortunate when you read the same sentence twice. Acele routere WiFi cu suport 3FG sunt mult mai mici, cam ca un Note si pot fi carate cu tine. Multa lume le foloseste. Ti s-au dat raspunsuri clare. Ce faci cu ele depinde de tine. Innoxius and IonuÈ› 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizzardonly Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 Multumesc de raspunsuri .. o zi buna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts