Gabii Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Neața, vi s-a întâmplat vreodată ca peste noapte să vi se descarce foarte mult bateria? Mie da, și nu numai în timpul nopții, de 2 ori mi s-a mai întâmplat la ore și încă odată acasă. După cum vedeți în imagine, de la 40% l-am lăsat jos fiindcă m-am culcat, dimineața ajungând la 12%. Cum sa scap de aceste descărcări???? Trimis de pe LCD-u' portabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Wakelock-urile banui ca le-ai verificat. Vezi ce zice si nenea asta: Mihnea and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Poți sa instalezi ds battery saver. Cand blochezi ecranul iti poate închide toate aplicatiile, wi-fi, 3g, bluetooth etc. Mai poti sa primesti doar sms si apeluri. Inainte sa il instalez pierdeam 7% pe noapte, aprox 1%/ora de stand by. Acum pierd maxim 2. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Si battery doctor e destul de bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Am si eu aceeași problema ca și Gabi. Am pus snapdragon battery guru. Acum e in stadiul de învățare... Sa vedem daca merge:) Trimis de pe al meu G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Poate aveți aplicații care își fac de cap, fără ca voi să știți. Mihnea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 De la Kitkat nu mai poți vedea dacă ai wakelock-uri, merge doar cu root. Încearcă Greenify și spune-ne dacă se vede ceva. Dacă nu... Trimis de pe Nexus 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Problema asta ai avut-o de când ai făcut update la kitkat sau ai avut-o și înainte? Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Eu sunt încă pe JB si am wakelock dinasta ce imi tot "gâdilă" bateria. Trimis de pe al meu G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Eu pierd 2% pe noapte. :\ Da un factory si instaleaza doar ce iti trebuie. Verifica sa nu se fi instalat vreo aplicatie fara sa vrei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 După update-ul la KitKat am dat factory reset. Nu, nu am aplicații care să își facă de cap. Am avut Greenify, și atunci am avut un WakeLock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StorY Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Nu stiu ce ziceti voi, dar eu nu foloses asemenea aplicatii care salveaza bateria peste noapte/in timpul zilei. Ele nu fac decat sa consume bateria mai mult din punctul meu de vedere. Inchideti toate aplicatiile, si luminozitatea la minim as zice eu. Edited March 16, 2014 by StorY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Bun venit pe forum, StorY! Greenify e singura care nu consuma nimic. E doar un mod de a închide toate aplicațiile cu o singura atingere. Battery Guru o folosesc de 2 luni și chiar da rezultate, se simte diferenta în bine. De celelalte aplicații nu știu nimic, nu le-am folosit niciodată. Trimis de pe Nexus 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Chestia cu luminozitatea nu are nici un sens, dacă stă în repaus telefonul, asta presupune sa nu folosești ecranul și evident nu contează, eu pot sa las luminozitatea pe maxim/minim peste noapte și tot atât voi pierde peste noapte. Eu am rezolvat la tableta problema asta cu un factory reset, dar la mine pierdea în jur de 40-50% peste noapte. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Edited March 16, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StorY Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ecranu meu e un super amoled full hd si-mi vine sa mor cand am luminozitatea la maxim. In 20 minute pe un joc Minecraft se duce vreo 30. Dar ce-i drept merita, se vad culorile foarte frumos. Oricum o las mai mica deoarece ma dor ochii...Mai bine luam un Lg G2 dar nu stiu de ce. Cei care au Lg G2 sunt invidiati de catre mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Eu nu:)) Trimis de pe al meu G2 Sebi and Gabii 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 De ce zici asta Andrei? Trimis de pe LCD-u' portabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Pentru că la toate mai bun:)) (pentru mine) Trimis de pe al meu G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Bun, bun dar ați rezolvat problema? Că este important pentru viitorii posesori de LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Pai azi a postat deci doar maine putem sa va spunem;) Trimis de pe al meu G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 Vedem peste noapte ) Trimis de pe LCD-u' portabil. Sebi and ionel 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts