Clicky

Jump to content

Sfarsitul suportului pentru Windows XP si Office 2003


Recommended Posts

Xp, va rămâne după părerea mea cel mai bun sistem de operare.. Arata cel mai bine dintre toate, chiar și Mac os e depășit la înfățișare.. Desigur, asta este doar părerea mea..

 

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Link to comment
Share on other sites

  Eu nu il mai folosesc de cand a aparut w7, dar xp la vremea lui a fost un sistem foarte bun. E depasit de multi ani. Faptul ca oamenii nu il mai folosesc nu e dat de suport (fie vorba intre noi multi nu faceau updateuri ca era piratat) . Totusi pentru pc urile foarte vechi inca e o solutie cu sau fara updateuri. Sunt oameni mai amarati ca noi care au pc-uri care nu valoareaza nici un sfert din un telefon smart mediocru.Acolo xp o sa exista pana o sa dispara pc-ul

  Ca sa intelegem mai bine , ca oarecum sunt tare ofticat de presiunile facute cu end of support si panica generala, suport la microsoft insemna:

1 updateuri 2 asistenta telefonica in caz de probleme (a folosit cineva ? :) ) pentru windows xp retail

 

 Desi lucrez ca partener microsoft si nu trebuia sa zic asta , regret usurinta in piratare a versiunilor mai vechi de windows.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pe site la Jujitsu (fujitsu :P ) exista deja un contor ce arata cate zile pana ii spune adio la Windows XP. :)) Buna asta. Hai sa numaram cu ei :)):))

Mi se pare mie ca sunt cinici sau sunt doar prost informati?

Adica cine e atat de naiv sa creada ca la sfarsitul contorului toata lumea va migra masiv spre Windows 8 sau 8.1?

Vorbim aici de corporatii cu flote serioase de PC-uri, mii, zeci sau chiar sute de mii, care nu au trecut inca la Windows 7, ce sa zicem de 8. L-au ocolit si au tinut cu dintii de XP cat au putut.

Printre voi sunt foarte multi oameni IT, care stiu si vad ce se intampla, sunt sigur ca mai aveti clienti care folosesc Windows XP Pro. A fost si este inca cel mai bun sistem operare Microsoft.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft e disperat, rau de tot. Preseaza pe toate partile pe oameni sa treaca la 8.1. Din nefericire pentru ei, adoptia e undeva la 4-5% pe cand la XP inca ajunge la 30%.

Si cica ar fi unii care au negociat suport extins. Exact ce ziceam, exista firme, companii cu flote de milioane PC, ce nu pot renunta asa usor, pentru ca implicatiile sunt colosale.

Deci M$ sunt nevoiti sa ii ajute. Mai ales ca o fac pe bani, nu pe ochi frumosi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu scapa ei asa usor cu XP 30% market share, inca. :P

Malicious Tool update se mai da pana in Aprilie 15 2015 si probabil vom mai vedea si alte actualizari. Mai ales ca multe firme si-au negociat suport extins.

Link to comment
Share on other sites

Oho,Windows XP va mai avea viata si dupa stati linistiti.Oricum Windows XP este foloit la nivel mondial in proportie de 42%,nu pleaca el asa usor+ca se vor gasi alte antivirusuri care sa aiba grija de "batran" si inca exista Office 2007 deci nu vad care-i problema.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use