Clicky

Jump to content
Alex Lupescu

Note 2 - Problema IMEI

Recommended Posts

Salutare tuturor. Am cateva nelamuriri si am speranta ca cineva de aici ma poate ajuta. Problema sta cam asa. Am pus acum vreo 2 luni jumate pe Note 2-ul meu Tigra Rom nu mai stiu ce versiune (ultima pe atunci ). Din nefericire pt mine nu am facut backup la EFS. A mers perfect timp de o saptamana, cand i-am dat un restart si imei-ul s-a schimbat in cel cu 0049....l-am dus la service , mi l-au facut, cu android 4.1.1, si mi-au zis pe atunci ca momentan sa raman la versiunea aia. Acum vreo 2 saptamani, stand pe facebook pe telefon nu puteam si sunat, si am constatat ca s-a schimbat iar imeiul, fara nici un restart, dar de data asta am avut backup la efs si un simplu restore a rezolvat problema. Ideea e ca as vrea sa pun un 4.3 ca mi s-a luat de 4.1.1 . Credeti ca pot pune fara probleme ? Din ce cauza ar face faza cu schimbatul imeiului din senin ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fa update la cele mai noi versiuni de software. Daca ai avut Tigra Rom, ma gandesc ca ai avut root, nu ti-au anulat garantia pt root ? Ei nu ti-au zis nici o cauza din care s-ar fi schimbat IMEI-ul ?

 

Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai backup la efs poti pune ce vrei fara probleme. Eventual vezi pe xda ca e o sectiune dedicata pt efs si eventual iti tragi de acolo un modem mai nou, compatibil cu tel tau si il tii pe card. Daca mai face probleme imei-ul iti pui modemul ala si gata.

 

Sent from my Android device

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citește cu atenție prima postare mai spre sfârșit :)

După ce l-au rezolvat în service, a făcut backup la EFS.....

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era pentru Alex. Am vrut sa pastrez ambele fraze, cu am / nu am, dar vad ca am sters-o pe a doua. Vrusesem sa scriu ceva de genul ca problema trebuie pusa clar si scurt, nu toata povestea. Important e ca acum il are, nu interesa (in rezolvarea problemei) ca inainte nu-l avea. Dar e luni dimineata, fie-mi iertata balbaiala :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspunsuri.Update la soft nu mai pot face oficial fiindca imi detecteaza kies-ul ca a fost umblat la soft (am avut root , si am pierdut si garantia).

Sa inteleg ca acum daca pun orice rom de note 2, si dupa instalarea lui mi se duce imeiul, cu un restore de efs s-ar rezolva problema ? am impresia ca daca dau din kies chestia aia cu emergency recovery sau nu mai stiu exact cum ii zice, imi baga android 4.3 dar imi strica imeiul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai citit astazi ceva si EFS-ul ar fi trecut de cand cu updateul la 4.3 la o noua versiune, iar 4.3-ul din cate am inteles nu ar citi versiunea veche de EFS. am dreptate ? Seara buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use