Cosmin123 0 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce varianta ar fi mai buna? E-Boda Storm V100 vs Samsung Galaxy Ace 2 I8160As cam vrea daca aleg achizitionarea Samsung Galaxy Ace2 sa fac update la Jelly Bean, doar ca sunt multe persoane care sustin ca se misca mai greu cu noul android. Altii sustin ca au avut probleme cu E-Boda. Pareri si pareri. Samsung are 768 memorie ram iar E-Boda are 512 + alte diferente dar sincer nu am destul experienta in telefoane pentru alegerea unui telefon. Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
Alex Toma 158 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Ambele sunt cam bombe ,nu te-ai gandit la un Lumia 520 că măcar scapi de lag ? ,daca nu Samsungul ,schimbi launcherul dar tot nu scapi de tot de lag . Quote Link to post Share on other sites
vickyro 28 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Depinde la ce așteptări ai de la telefon. E-boda are destul de mult lag că cei 512 MB sunt prea putin pt ce vrea sa ofere telefonul. Altfel, are si plusuri si nu arată rău deloc. Camera e chiar bună, ai și blitz, ai camera frontală, merge sa pui o cartelă de RDS pt net si poți să-l folosești pe post de modem să dai net si la calculator sau tabletă, dar... Bateria o descarcă in viteză As mai putea enumera, dar ai prins ideea. Dacă nu te deranjează lag-ul, dacă nu stai mult pe net, e super telefon la banii lui. Se mișcă decent si arată bine. E ușor și subțire. Trimis de pe al meu Nexus 7 folosind Tapatalk Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Daca ne zici la ce vei folosi telefonul,iti putem da mai multe variante. Quote Link to post Share on other sites
alexcosmin 328 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Si un pret mai exact. Poate mai gasim si alte variante Trimis de pe al meu gt-s6310 folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts