Innoxius Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Apple has over 3 million iPhone 5cs collecting dust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Poate dacă le-ar vine cu $250 de Euro ,ăștia de la noi tot le-ar cumpăra ,ca doar are maru mușcat pe el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Mda,toata lumea cand aude de apple "doar ai iphone pretenas",chiar acum cateva minute am vazut la un prieten pe facebook care are 5c ca toti i-au scris la comentarii numai despre telefonu' ala,mare caracter d-le..Legat de astea 300 de unitati,ce sa zic,le-or trebuit si lor telefoane din plastic,no ma,mancati si voi rahat ca restul..Edit: Lui Innoxius nu-i scapa nimic,in loc de 300 de milioane,am scris 300 de unitati,greseala mea? Of course my little horse. Edited March 7, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 3 milioane, nu sute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Nu 300 ce „doar†3 milioane Edited March 6, 2014 by Alex Toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Daca ar costa 1500 de lei eu as cumpara un 5C, 2300 cat costa acum este SF. ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Oprtitor de ușa doar 2,300 lei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Cam scump nenea la 2300... daca "era FER poate cumpăra oamenii..." Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Decât 5C mai bine 5 arată mai bine ,mai bine ca 5S sau cel puțin imi place mie mai mult cum arată . Are un coleg 5S pe auriu și nu-mi prea place cum arată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Eu il ador cel pe auriu €€€€ ), nustiu de ce, dal cel grey si gold imi plac cel mai mult cum arata Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Eu zic ca nu-i bine sa iei pe auriu. Pana la urma orice IPhone bate la ochi Revenind la subiect, cred ca le vom vedea date gratuit la abonamente de 40€+ pe 2 ani la Orange. Trimis de pe Nexus 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Apple nu au vandut atat iPhone 5C pentru ca multi au preferat 100-150$ in plus pentru 5S, cam atat e pretul in USA, nu aici la haiduci V-ati gandit ca Apple au scos 5C pentru a vinde mai bine 5S? Pentru ca ei au tactici bine puse la punct, de ani de zile lucreaza foarte interesant pe toti, pe la spate Si de altfel, trebuia sa au ieftineala, au incercat sa intre pe piata chineza, pentru ca asiaticilor le plac telefoanele colorate. Tin minte la CEBIT ce standuri aveam. Ziceai ca esti in Pokemon Land. Probabil vor pastra linia, sau vor renunta daca vad ca stau cu ele pe rafturi. Sau, mai bine, le dau la operatori ca sa le vanda la 0$ + contract. Cam asa se procedeaza. Sper sa nu le dea in educatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 3.000.000 de unitati? Pe curcubeul ala?Eu n-as cumpara decat bine platit.Dupa ce ca zici ca e din plastic mai are si functii "de pomana".5S ramane cel mai tare telefon al lor. Usurel cu limbajul. E tarziu si deranjam ursii. Adica pe mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts