Clicky

Jump to content

Report

 • Similar Content

  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Prestigio MultiPhone 5400 DUO
    
   MultiPhone 5400 Duo este al doilea terminal Prestigio ce va primi o recenzie Mobilissimo.ro și asta după ce MultiPhone 5044 Duo a reușit http://mbls.ro/14XeqEE să ne impresioneze! În prima fază iată scoaterea din cutie a lui MultiPhone 5400, un smartphone Android Dual SIM cu proprietăți deloc neglijabile!   Prestigio MultiPhone 5400 Duo vine cu un display TFT de 4 inch și rezoluție 480 x 800 pixeli, Procesor quad-core Cortex A5 tactat la 1.2 GHz, memorie internă de 4 GB cu posibilitate de extindere prin card MicroSD cu până la 32 GB!    Camera principală a acestui device este o unitate de 8 megapixeli cu autofocus și blitz dual-LED. Prețul dispozitivului este bun la câte ne oferă! Aflați încă de pe acum că face poze excelente.. dar mai multe detalii vă sunt oferite în clipul de unboxing!     Prețuri Actualizate   evoMAG.ro Azerty.ro MarketOnline.ro PCFun.ro   Prestigio MultiPhone 5400 DUO Unboxing  
    
    
   Prestigio MultiPhone 5400 DUO Galerie Foto
    
     
    
     
    
     
    
     
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Scoatem din cutie primul device de la Prestigio ajuns pe masa de teste Mobilissimo.ro. Este vorba de Prestigio MultiPhone 5044 DUO, un smartphone cu procesor quad core MediaTek și display de 5 inch IPS HD, la rezoluție de 1280 x 720 pixeli! Terminalul este unul elegant și subțire, da senzația de high end - chiar dacă prețul de achiziție este unul mai mult decât acceptabil! Allview și-a găsit un rival pe măsură pentru V1 Viper, care este cu 100 lei mai scump și nu se ridică la nivelul acestui handset, dar aflați mai multe din clipul de unboxing de mai jos:
    
   Unboxing Prestigio MultiPhone 5044 DUO
    


    
   Review Prestigio MultiPhone 5044 DUO
    


    
   PRETURI ACTUALIZATE:  evoMAG MarketOnline Azerty PCGarage  
   Galerie:
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Avem in teste tableta Microsoft de cca. 10 zile si-i vom publica astazi recenzia pe canalul nostru YouTube! Pana atunci puteti urmari momentul cand l-am scos din cutie:
    

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use