IonuÈ› Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 O promotie interesanta,zic eu, este recent lansata "Vorbesti,NET primesti". In functie de cat de mult apelezi,se poate beneficia de trafic de date in cuantum de pana la 5GB. Mai multe detalii aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Adica daca vorbesc 5 minute (un singur apel) primesc 1 MB iar daca vorbesc 55 de secunde primesc ciuciu. Edited February 18, 2014 by cristian2008 ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 E praf in ochi. In medie consum 30-40 MB/zi, asta ar insemna sa efectuez minim 25-30 de apeluri pe zi de minim un minut ca sa imi acoper cat de cat planul de date. Poate voi vorbiti de 30 de ori pe zi cu anumite persoane, dar nu mai mult de un minut. Eu nu. In final ajungi sa spargi vreo 30 de minute pe zi(minim) pentru nici macar 15MB, poate chiar mia putin. E idee daca vorbesti doar in reteaua ta. berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 E praf in ochi. In medie consum 30-40 MB/zi, asta ar insemna sa efectuez minim 25-30 de apeluri pe zi de minim un minut ca sa imi acoper cat de cat planul de date. Poate voi vorbiti de 30 de ori pe zi cu anumite persoane, dar nu mai mult de un minut. Eu nu. In final ajungi sa spargi vreo 30 de minute pe zi(minim) pentru nici macar 15MB, poate chiar mia putin. E idee daca vorbesti doar in reteaua ta. Ca orice promotie,si aceasta impacteaza in mod diferit utilizatorii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Serios acum, ești angajat la Vodafone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Adica daca vorbesc 5 minute (un singur apel) primesc 1 MB iar daca vorbesc 55 de secunde primesc ciuciu. Primesti 1 MB daca apelul are ca durata minimum 1 minut.Totusi,valoarea minimă de acordare a bonusului este 10 MB(asta inseamna minimum 10 apeluri), iar maxim de 2,5 GB. Dacă ai acumulat mai puțin de 10 MB, bonusul nu se acordă. Edited February 18, 2014 by Ionuț Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Se poate sterge comentariul meu. Raspunsul l-am primit mai sus in timp ce formulam intrebarea. Acum ca e mai clara oferta lor sunt de acord cu mihnea. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Edited February 18, 2014 by Ethereal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Primesti 1 MB pentru fiecare apel efectuat,ce are o durata de minimum 1 minut.Astfel ca,scenariul etalat de tine nu te ajuta. Pentru 5 GB trafic trebuie sa ai 2500 de apeluri de minim 1 minut in primele 2 saptamani + 2500 de apeluri de minim 1 minut in urmatoarele 2 saptamani. Promotia este numai pentru prepaid Ethereal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Am inteles. Multumesc de clarificare. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Cu placere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Mulțumesc pentru informații dar parca prea mult rosu a aparut pe forum in ultima vreme. Păcat ca nu am un buton pentru spam. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Edited February 18, 2014 by ionutzvip IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuÈ› Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Fiind o arie dedicata Vodafone este firesc sa se poarte discutii despre serviciile si produsele oferite de operator.In plus,informatiile au in vedere beneficiul utilizatorului,caci de aceea postam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Mulțumesc pentru informații dar parca prea mult rosu a aparut pe forum in ultima vreme. Păcat ca nu am un buton pentru spam. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Ai la dispoziție butonul report . Nu ezita să-l folosești. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Nu cred ca e cazul pentru asa ceva. :-) fiindcă nu a încălcat vreo regula de aici. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Tudor nu face lobby pentru Vodafone. Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Ce inseamna " h34r" ? Trimis de pe al meu gt-s6310 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 E un emoticon, de fapt. Ultimul din listă. Sent via aifon cu Android 6.3 on board Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Tudor nu face lobby pentru Vodafone. Tudor e angajat, Ionut e abonat(vreo 15 abonamente pentru el si cunoscuti). Daca as face eu reclama, mi s-ar parea si mie putin penibil. Eu incerc doar sa ofer un sprijin atunci cand e necesar si sa ma asigur ca oamenii nu raman cu o impresie proasta doar pentru ca nu isi cauta o alta varianta de rezolvare in afara de forum. candrei, Gastarbeiter, IonuÈ› and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Credeam ca si el e anagajat. Eu ma refeream ca e prea entuziast si are o atitudine care-ti poate strica ziua, zic eu. Cel putin pe mine ma termina psihic. Stiu ca oferi ajutor celor care au nevoie si, desi nu am avut nevoie pana acum, pot sa-ti multumesc in numele colectivului de pe forum. Innoxius and Ionutzvip 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 +1 Subscriu cu candrei. Ps: Nu am nimic cu Ionut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Ionuț trebuie sa inteleaga ca spiritul acestui forum este altul. Ne-ar folosi mai mult prezentarea experientelor lui cu serviciile / produsele Vodafone (si nu numai), decat prezentarea acestor servicii / produse in maniera in care o face. IonuÈ› and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts