Clicky

Jump to content

Oferta de Paste Cosmote Romania - "Family Time"


Recommended Posts

În spiritul reînnoirii de primăvară, Sărbătoarea Paștelui aduce noi oferte promoționale de la COSMOTE România, special create pentru a le oferi mai multe avantaje clienților loiali. Noile oferte sunt disponibile pentru toți utilizatorii COSMOTE, atât abonați, cât și utilizatori de cartelă preplătită, începând cu 8 aprilie până pe 10 mai 2012.

 

Astfel, odată cu venirea primăverii, COSMOTE România le oferă clienților care au cartelă preplătită posibilitatea de a trece la un abonament de voce fără a pierde creditul deja existent, acesta fiind transferat ca reducere pentru prima factură emisă, în limita a 50 de euro plus TVA. De asemenea, utilizatorii de cartelă preplătită care se transferă la un abonament de voce până pe data de 10 mai vor primi și un bonus de 25 minute naționale/internaționale în fiecare lună, în plus față de beneficiile deja incluse în abonament, pentru o perioadă de 12/24 luni în funcție de perioada contractuală. Oferta este disponibilă până pe 10 mai, cu posibilitate de prelungire.

 

Mai mult, COSMOTE România lansează Family Time, o promoție specială pentru toți abonații.

 

Astfel, clienții care activează, în numele lor, un abonament nou, pe lângă cel pe care îl dețin deja, vor primi beneficii speciale pentru ambele numere. Utilizatorul noului abonament va beneficia, alături de multiplele facilități deja incluse în planul tarifar selectat, și de un bonus de 25 minute naționale/internaționale în Zona 1, acordat lunar timp de 12/24 luni, în funcție de perioada contractuală, precum și de comunicare nelimitată în rețea de la numărul nou către numărul existent (favorit) pe toată durata contractului. Numărul existent va beneficia și acesta de bonusuri precum reducerea la factură în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună, timp de 12/24 luni, în funcție de durata contractuală a numărului nou activat și de asemenea, de un bonus reprezentat de 25 minute naționale/internaționale în Zona 1, acordat lunar, timp de 12/24 luni, în funcție de durata contractuală a noului număr activat.

 

O promoție similară este disponibilă pentru clienții care au cel puțin două abonamente, unul dintre ele fiind eligibil pentru reînnoire. Astfel, pentru contractul reînnoit, clienții primesc un bonus reprezentat de 25 minute naționale/internaționale în Zona 1 timp de 12/24 luni în funcție de noua perioadă contractuală și convorbiri nelimitate în rețea pentru numărul reînnoit către numărul existent (favorit) pe toată durata contractuală. În plus, numărul existent va beneficia și el de bonusuri speciale precum reducerea în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună la factură pentru 12/24 luni în funcție de durata contractuală a numărului reînnoit și încă 25 minute naționale/internaționale în Zona 1 bonus, acordate lunar, timp de 12/24 luni, în funcție de noua durată contractuală a numărului reînnoit.

 

De asemenea, dacă un client are un abonament eligibil pentru reînnoire, iar înainte activează un nou abonament COSMOTE, acesta își va dubla beneficiile, profitând de cele două oferte. În cazul în care noul număr activat este transferat de la o cartelă preplătită, clientul va beneficia de transferul creditului neutilizat.

 

De asemenea, noii abonați care activeză cel puțin două abonamente voce în numele lor se pot bucura de oferta promoțională prin declararea ca favorit a unuia dintre ele. În cazul în care noul contract activat provine de la o cartelă preplătită, noul abonat va beneficia de creditul neutilizat transferat ca reducere la prima factură emisă, în limita a 50 euro plus TVA.

 

Sursa : http://www.cosmote.ro/ro/pressReleasesFullStory.aspx?ns=-10009&cid=20888

 

Pagina dedicata cu mai multe detalii : http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=20876

 

Ce parere aveti?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use