Ionutzvip 498 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) Dacă sunt pasionați de the big bang theory si modern family sa știți ca au apărut sezoane noi. Edited September 25, 2014 by ionutzvip Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted September 25, 2014 Author Report Share Posted September 25, 2014 Am văzut puțin din The big bang theory iar acum ma uit la Modern Family. Sunt la sezonul 2. Al doilea serial de comedie care îmi place după Two and a half men. Trimis de-un fan Bukowski Ionutzvip 1 Quote Link to post Share on other sites
Ionutzvip 498 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) Si mie mi-a placut Two and a half men dar pana s-a renuntat la Charlie Sheen. Edited October 1, 2014 by ionutzvip Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted September 25, 2014 Author Report Share Posted September 25, 2014 Exact. Am incercat sa ma uit si la sezonul 9 dar nu mai are farmec... Charlie facea tot filmul exact cum House face toata treaba in...House. Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 A aparut . Sunt foarte , foarte fericit . Am vazut deja 10 minute , sper sa nu ma dezamageasca povestea . Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Si Blacklist a aparut, sezonul 2, episodul 2. Eu zic ca merita fiecare secunda. Scootch98 and aurel.anghelescu 2 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nu prea am timp acum de seriale , abia astept da vina vacanta de iarna . Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Când vrei sa faci ceva, sigur îți găsești timp. Dacă acuma, ca și elev nu ai timp, când vei avea?! Când va trebui sa îți hrănești odraslele?! Trimis de-un fan Bukowski Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Consider ca educatia e mai importanta decat recreatia . Sunt pe profil real , poate daca eram pe uman stateam sa citesc si sa vad documentare/seriale toata ziua , asa trebuie sa lucrez cu creionu' pe hartie(trist) . Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Imi pare rau ca te dezamagesc dar si eu sunt la real si stiu sa-mi gestionez timpul. Sunt clasa a 12a, mate-info, intensiv informatica. Presupun ca esti clasa a 9a, nu? Ti se pare greu...asa e! Alea-s idealuri de-ale profesorilor. Iti trece dupa o luna de liceu. Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Cât mai costă un episod din My Family. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2776318/Property-consultant-hit-12-500-mobile-bill-downloading-repeat-episodes-sitcom-My-Family-holiday.html Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,044 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 O proastă! Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Candrei , o dam iar in off topic , daca te intereseaza programul meu dai un PM . Si nu , nu sunt a 9-a , sunt a 10-a . Problema e ca am 2 ore fizica+chimie luni si vineri , marti mate si chimie , joi 2 ore de mate . Oricat m-as chinuii sa-mi fac temele in weekend , luni si marti ne da iar de lucru . Daca mai vrei sa sti ceva , PM . Edited October 1, 2014 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Limba română de câte ori pe săptămână o ai ? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Romana nu faci? Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Spre bucuria mea , de doua ori . Nu ma supar daca imi explici cum sa folosesc "i-ul" ala ...mereu gresesc la astea . L.E. candrei , era vorba de materii la care chiar am de scris , la romana nu ne da de scris , engleza e prea usor , franceza ne da maxim 5 randuri de scris , mai mult "tocit" la astea(istorie , geografie ) , mai ales biologia la care dau teza ... Edited October 1, 2014 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Ba, ce ma enerveaza astia de imi zic ca romana e nasoala, ca romana nu ne trebuie, ca romana trebuie executata. Da? Sa te vad pe tine (generic, nu tu), mare informatician, cum te chinui sa-ti vinzi munca. Sa te vad cum completezi un CV si cine te baga in seama scriind gresit. Sa te duci la o firma cu intentia de a te angaja si sa scrii "m-a numesc vasile si sunt destept. v-a rog ami acorda putina atentiie.". Repet, nu ma refer la tine. Direct de pe profilul de Facebook al lui @messersmith Nu uita, e mai bine sa fi f&tut decat sa fii f&tut. Eu am avut intentia de a da la Litere. Nu pentru ca-mi place in mod special limba romana (limba, nu ca materie; de asta am scris cu litera mica!) ci pentru ca esti nevoit sa citesti. Cartile reprezinta singura metoda de a te cultiva. Poti face tu 50 de triliarde de exercitii la matematica dar cu siguranta nu vei reusi sa faci nimic mai mult decat sa-ti ordonezi gandirea. Nu vei izbuti nimic mai mult deoarece tu vei lucra mereu dupa un algoritm prestabilit in baza caruia vei rezolva aproximativ toate exercitiile acelui capitol. Proful meu de mate, un tip foarte bazat. Stie matematica de te caci pe tine. Nu stie lega doua cuvinte, nu stie explica deci...fuckin' useless. Un coleg, 2 ani la rand olimpic national la Informatica. Fuge de Romana ca dracu' de tamaie. Nu scoate 2 vorbe corect, coerenta = 0 while (cuvinte!=0) { tu=bagat in seama;. if (coerenta == 0) cout<<"Sanatate"; } kinda. alexcosmin, Andrei P. and Sebi 3 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Crede-ma ca le-am cautat , incerc sa ma corectez . Nu am probleme la altceva . L.E. abia am inceput C++ , dar chiar nu inteleg ce ai cu mine , tu m-ai bagat in seama , daca voiai sa nu te dai rotund , dadeai PM si numai faceam atata off topic (asta in legatura cu ,,tu bagat in seama") . L.E.2. Am citit mai bine , era critica constructiva . Totusi , puteai sa scrii normal , cum am mai spus , abia am inceput C++ . Edited October 1, 2014 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Bai nene, terminati cu off-topicul. Umpleti forumul de porcarii care nu ne intereseaza. Bateti-va in gramatica pe privat, va rog. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Gastarbeiter and Scootch98 2 Quote Link to post Share on other sites
danielcarpo 136 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Blacklist...cred ca încep să mă plictisesc de filmele politiste. Cam aceiasi idee uneori fără o poveste puternica... Sunt multe pagini de citit.. Serialul favorit de departe Homeland. Exceptional dupa părerea mea. Gen politisti si vardiștii White Collar si Prison break. Suits de asemenea un serial interesant. Sherlock Holmes. Un serial format din 3 seriale. Bun Gen film artistic mai mult decât serial si in acelasi gen as încadra true detectives . 8 episoade pt a prinde criminalul suprem Ultimul vazut Crises. Ideea e interesanta , astept partea a doua. Doctor House si Lie to me Ador felul sarcastic agresiv si îngâmfat ambelor personaje La seriale si altele. Walking dead..oare găsesc leacul pana la urma?? Doar asta a mai rămas ca povestea s-a repetat într-una. Spartacus..bun efecte idee însă nu am mai simtit acelasi fior când au fost nevoiti a schimba actorul. Rip. under the dom The wire Inca o,data cred ca se,dovedeste ca fiecare individ e diferit si gusturile nu se discuta Scootch98 1 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 The Flash - la zi. Forever - ieri l-am descoperit si deja am bagat 4 episoade. Imi place! Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) candrei , nu inteleg ceva la ultimul episod din flash . La sfarsit il arata pe Dr. Wells avand costumul galben , dar nu inteleg daca chiar e doctor Wells sau e doar un robot , tinand cont ca si-a luat bataie de la Yellow flash . Tu ce parere ai ? Edited December 11, 2014 by Scootch98 Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Lasati spoilerele alea, ii un buton, nimeni nu rezista sa nu il apese.. sCary 1 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 candrei , nu inteleg ceva la ultimul episod din flash . La sfarsit il arata pe Dr. Wells avand costumul galben , dar nu inteleg daca chiar e doctor Wells sau e doar un robot , tinand cont ca si-a luat bataie de la Yellow flash . Tu ce parere ai ? Eu cred ca-i un proiect de-al lui Wells, un robot. Vezi ca la ultimele cadre ii adauga generatorul acela de tahioni ca pe o componenta vitala. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Am mai inceput doua seriale din lipsa de ocupatie si am ajuns la frumoasa suma de 40 de seriale pe care le urmaresc [emoji16] Ultimele doua sunt Homeland si Marco Polo http://m.imdb.com/title/tt1796960/ http://m.imdb.com/title/tt2189461/ Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts