Clicky

Jump to content

Report

 • Similar Content

  • By Schtutz
   Samsung Galaxy Nexus, neblocat, Android 4.3, rootat (sau nu, daca se doreste), functioneaza in orice retea.
   Vine la pachet cu o husa tip pouch din piele PDAir (http://goo.gl/gmEpv6) si o carcasa Ringke Slim (http://goo.gl/AudM48 ) (cele din poze).
    
   Pret 700 lei
   Livrare personala in Bucuresti.
   contact: ibadulescu@yahoo.com
   0723 513 494


  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Pot sa spun doar ca e interesant! Functionarea nu este chiar lina, iar UI-ul este total diferit de ce stim noi pana acum. Semana putin cu Swype a lui Nokia N9 si BB OS 10, dar se poate spune ca e original. Dispune deocamdata doar de cateva functii de baza, dar nu-i indicat pentru "daily use". Poate cel mai mult mi-a lipsit managerul de fisiere si faptul ca nu am avut acces la memoria telefonului via cablu USB.
    
   Am mai constatat ca functiile Swype se incurca uneori intre ele, plus ca telefonul s-a blocat de 2 ori cat l-am avut instalat. Recomand incercarea lui, nu e chiar greu de flashuit si nici de revenit la Android nu te va pune la incercare prea mult!
    

  • By chintesenta
   oferiti cadou de sarbatori telefon smartphone Samsung Galaxy Nexus I9250 cu Android 4.2.2 Jelly Bean, original, primit cadou de la Google in America, in urma castigarii unui concurs. Poate fi cadoul ideal pentru oricine de sarbatori. Functioneaza liber de retea in 2G, 3G si 4G, neverlocked, memoria interna e de 16 GB | 1 GB RAM iar procesorul e Dual-core de 1,2 GHz Cortex-A9. Pret 1399 RON negociabil. Nu accept schimburi, avand nevoie de toti banii. Detalii pe http://goo.gl/fcznb Tel: 0751226865 si 0770717873 Link YouTube:

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use